Ροζ σαλάτα του καλοκαιριού - Του διατροφολόγου Μανώλη Μοράρη

ΡΟΖ  ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΎ (87 ΘΕΡΜΙΔΕΣ)
-Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
-Χρόνος μαγειρέματος: Καθόλου
 Υλικά
1 φλιτζ. καθαρισμένο αγγούρι σε κύβους, χωρίς φλούδα
3 φλιτζ. καρπούζι σε κύβους, χωρίς τα κουκούτσια
1/2 φλιτζ. φέτα light σε κύβους
1 κ.γ. φύλλα θυμαριού φρέσκου
1 κ.σ. μπαλσάμικο
1/4 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
φρέσκα φύλλα βασιλικού, για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
 
Εκτέλεση
Σε μέτριο μπολ, ανακάτεψε απαλά το αγγούρι, το καρπούζι, τη φέτα, το θυμάρι, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι.
Γαρνίρισε με τα φύλλα του βασιλικού, αν τα χρησιμοποιήσεις, και σέρβιρε.
 
Θρεπτική αξία ανά μερίδα: 87 θερμίδες, 4 γραμμ. λιπαρά (3 γραμμ. κορεσμένα), 12 γραμμ. υδατάνθρακες, 3 γραμμ. πρωτεΐνες, 1 γραμμ. φυτικές ίνες, 360 mg νάτριο

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο, δεν ξεχάσαν την σημερινή επέτειο για τα 45 χρόνια απο την...
"Ανοίξαμε όλα τα μέτωπα κατά τη διάρκεια της θητείας μας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση θανάσιμου τραυματισμού 37χρονου έπειτα από συμπλοκή 4...
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ε. Α. Υ. Ν. Δ. Αρ. Εγκρ....