Ροζ σαλάτα του καλοκαιριού - Του διατροφολόγου Μανώλη Μοράρη

ΡΟΖ  ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΎ (87 ΘΕΡΜΙΔΕΣ)
-Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
-Χρόνος μαγειρέματος: Καθόλου
 Υλικά
1 φλιτζ. καθαρισμένο αγγούρι σε κύβους, χωρίς φλούδα
3 φλιτζ. καρπούζι σε κύβους, χωρίς τα κουκούτσια
1/2 φλιτζ. φέτα light σε κύβους
1 κ.γ. φύλλα θυμαριού φρέσκου
1 κ.σ. μπαλσάμικο
1/4 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
φρέσκα φύλλα βασιλικού, για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
 
Εκτέλεση
Σε μέτριο μπολ, ανακάτεψε απαλά το αγγούρι, το καρπούζι, τη φέτα, το θυμάρι, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι.
Γαρνίρισε με τα φύλλα του βασιλικού, αν τα χρησιμοποιήσεις, και σέρβιρε.
 
Θρεπτική αξία ανά μερίδα: 87 θερμίδες, 4 γραμμ. λιπαρά (3 γραμμ. κορεσμένα), 12 γραμμ. υδατάνθρακες, 3 γραμμ. πρωτεΐνες, 1 γραμμ. φυτικές ίνες, 360 mg νάτριο

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Να κατεδαφιστεί ΤΩΡΑ η αυθαίρετη κατασκευή στην Γλύστρα...
To κείμενο που ακολουθεί, εξιστορεί τα γεγονότα που οδήγησαν την Σύμη στην Επανάσταση του 1821...
Μέσα σε βαθιά οδύνη η οικογένεια, οι φίλοι και οι κάτοικοι του Παραδεισίου είπαν το "τελευταίο...
Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου - Ρόδος, 15/7/2021 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η περιφερειακή...