Ροζ σαλάτα του καλοκαιριού - Του διατροφολόγου Μανώλη Μοράρη

ΡΟΖ  ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΎ (87 ΘΕΡΜΙΔΕΣ)
-Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
-Χρόνος μαγειρέματος: Καθόλου
 Υλικά
1 φλιτζ. καθαρισμένο αγγούρι σε κύβους, χωρίς φλούδα
3 φλιτζ. καρπούζι σε κύβους, χωρίς τα κουκούτσια
1/2 φλιτζ. φέτα light σε κύβους
1 κ.γ. φύλλα θυμαριού φρέσκου
1 κ.σ. μπαλσάμικο
1/4 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
φρέσκα φύλλα βασιλικού, για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
 
Εκτέλεση
Σε μέτριο μπολ, ανακάτεψε απαλά το αγγούρι, το καρπούζι, τη φέτα, το θυμάρι, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι.
Γαρνίρισε με τα φύλλα του βασιλικού, αν τα χρησιμοποιήσεις, και σέρβιρε.
 
Θρεπτική αξία ανά μερίδα: 87 θερμίδες, 4 γραμμ. λιπαρά (3 γραμμ. κορεσμένα), 12 γραμμ. υδατάνθρακες, 3 γραμμ. πρωτεΐνες, 1 γραμμ. φυτικές ίνες, 360 mg νάτριο

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σιγή ιχθύος από το Δήμο Ρόδου για το Εθνικό Θέατρο - Ο Δήμος δεν απαντάει ούτε στην Πρόεδρο...
Έναρξη δρομολογίων από Σάμο 5 Απριλίου 2021 - Η Dodekanisos Seaways συνεχίζει να στέκεται στο...
Σ. Καραταπάνης “Αφρονες και επώνυμοι” μας έφεραν στο “βαθύ κόκκινο”. - «Κάποιοι άφρονες και...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...