Ροδίτης επί 4 χρόνια χτυπούσε τη σύντροφό του! Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση

Σε φυλάκιση 4 ετών καταδικάστηκε χθες, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, για την τέλεση του αδικήματος της πρόκλησης επικίνδυνης ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, άνδρας που ξυλοκοπούσε επί 4 ολόκληρα χρόνια τη σύντροφό του. Ο Ροδίτης, που χτυπούσε τη γυναίκα του, καθ’ όλη τη διάρκεια της συμβίωσής τους, δικάστηκε ερήμην.

 

Της Άννας Σαρρή

 

Η σχέση του ζευγαριού μετρούσε 4 έτη κι η συγκατοίκηση είχε γίνει επικίνδυνη, αφού ο σύζυγός της φαίνεται πως την ξυλοκοπούσε, μέχρι τη στιγμή που η κατάσταση τέθηκε εκτός ελέγχου και η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου» για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Ο σύντροφός της την τράβηξε με δύναμη και της έδωσε μία γροθιά στο αριστερό μάτι, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα λιπόθυμη. Όταν συνήλθε, όπως εξήγησε στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας, δεν μπορούσε να ανοίξει το μάτι της, ενώ οι πόνοι τη βασάνιζαν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Μέχρι και σήμερα το θύμα αντιμετωπίζει προβλήματα ισορροπίας, έχει πρόβλημα με τη μέση της, αλλά και ζαλάδες, οι οποίες πιθανώς να οφείλονται στη συνεχή κακοποίηση που δεχόταν από τον σύντροφό της.

ΠΗΓΗ: εφημερίδα Πρόοδος

 

Ο άνδρας που ξυλοκοπούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη σύντροφό του μάλιστα πήγαινε μαζί της στο νοσοκομείο, ώστε να μην αποκαλύψει η ίδια στους γιατρούς ότι ήταν θύμα επιθέσεων ξυλοδαρμού.

   

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...