Ρέκβιεμ για την ευτυχία - H Κική Τσακίρη περιγράφει την "Οδύσσεια" της 56χρονης παραπληγικής απο τα Χανιά

Η Κική Τσακίρη γράφει στη σελίδα της στο facebook για την 56χρονη παραπληγική που "έφυγε" απο τη ζωή μετά την διακοπή του ρεύματος απο τη ΔΕΗ
Η δημοσιογραφία εθίζεται και ψάχνει αναλύει δηθεν ευαισθητοποιείται, με τραγικά γεγονότα. "πανελλήνιο σοκ για τον θανατο της 56χρονης τετραπληγικης που της έκοψε η δεη το ρεύμα", βαρύγδουποι τίτλοι με στόχο μια εγωιστική κοινωνία που αδιαφορει για τον πλησιον.
Οταν κρούαμε τις πόρτες της δημοσιογραφίας πριν σβήσει με αυτον τον αθλιο θανατο, ήμασταν φωνή βοωντος εν τη ερημω.
Περυσι της εκοψε την συνταξη ο ογα, γραμμα στον υπουργο υγειας, εμαιλ στον καμπουρακη, λεω κρητικος ειναι θα συγκινηθεί. Μονο η zougla.gr
έκανε ενα χλιαρο αρθρακι για την παρτη της.
Πριν εναμισυ μηνα μου γραψε πως πηγε νοσοκομειο γιατι την ειδοποιησε η δεη πως θα της έκοβε το ρευμα. Πληρωσε ο βουλευτης χανιων σταθακης ενα μερος του χρεους και γυρισε σπιτι της. Μετεφερα την κραυγη της στην σελιδα μου στο φεισμπουκ, μηπως και συγκινηθουν οι φιλοι απο κρητη.
Ηξερε για το κοινωνικο τιμολογιο της δεη, το συζητουσαμε, ομως δεν μπορουσε να συγκεντρωσει τ απαιτουμενα δικαιολογητικα. Της ειπα για το κοινωνικο παντοπωλειο, της ειπαν του χρονου, της ειπα να ζητησει απο την δημοτικη προνοια έκτακτο βοήθημα "εφαγε πορτα". Απορουσα για την οικογενεια της, δεν ηταν ξεκαθαρες οι απαντησεις της, μουγραφε πως τα αγορια της ειχαν τα δικα τους προβληματα. Το βοηθεια στο σπιτι ανυπαρκτο γιαυτην. Την πιστεψα γιατι εχω ιδιαν πειρα. Ερχοντουσαν για μια καλημερα καθε παρασκευη. Η αγγλιδα που με φροντιζε, τις βαφτισε speedy girls.
Πιστευε πολυ στο θεο, ελπιζω να υπαρχει για ναναι μαζι του. Εγω παλι πιστευω στον ανθρωπο και στη νεα γενια. Δεν ελπιζω στους χορτατους, στους αποχαυνωμενους του καναπε, τους ανεπαγγελτους πολιτικαντηδες που μας κυβερνουν και γαμανε τις ζωες μας.
Καλη ανταμωση φιλεναδα

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...