Πόρισμα: Η πόρτα «έπιασε» το πόδι του 19χρονου και έπεσε, προσπαθώντας να απεγκλωβιστεί

Τις τελευταίες στιγμές του 19χρονου Θανάση Καναούτη, που οδήγησαν στη μοιραία πτώση του από το τρόλεϊ της γραμμής 12, στο Περιστέρι, την περασμένη Τρίτη, περιγράφει, σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα των ελεγκτών που πραγματοποίησαν την πραγματογνωμοσύνη.

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο 19χρονος «διαπληκτίστηκε με τον ελεγκτή, ο οποίος τον τράβηξε από την μπλούζα, για να μην αποβιβαστεί. Στη συνέχεια, ενώ του ξέφυγε, έτρεξε προς την πόρτα. Πάτησε το μπουτόν κινδύνου, το όχημα επιβράδυνε και με το άλλο χέρι του έσπρωξε την πόρτα για να ανοίξει. Όταν άφησε το χέρι του από το μπουτόν, η πόρτα έκλεισε, με αποτέλεσμα να του "πιάσει" το πόδι και να γυρίσει το σώμα του. Ο άτυχος νέος, στην προσπάθειά του να απεγκλωβιστεί, έπεσε».

Η κηδεία και τα επεισόδια που ακολούθησαν

Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 19χρονο Θανάση Καναούτη, που σκοτώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Περιστέρι κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ στο οποίο επέβαινε.

Αμέσως μετά την κηδεία, ωστόσο, επικράτησε ένταση στο Περιστέρι, και συγκεκριμένα περίπου 100 μέτρα από το σημείο, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 19χρονος.

Ομάδες νεαρών άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και έστησαν οδοφράγματα, με την αστυνομία να απαντά, κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών και προχωρώντας σε εννέα προσαγωγές.

Νωρίτερα, συγγενείς, φίλοι και πολλοί πολίτες που ευαισθητοποιήθηκαν από την τραγική υπόθεση, συγκεντρώθηκαν στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου Περιστερίου, για να πουν το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Θανάση Καναούτη.

Οι περισσότεροι φίλοι του «Μπαζ» όπως ήταν το παρατσούκλι του 19χρονου στο facebook έχουν βάλει στο προφίλ τους φωτογραφίες με μαύρες κορδέλες σε ένδειξη πένθους με τη σύντροφό του Σάρα να τον αποχαιρετά με τη φράση «Καλό ταξίδι... να προσέχεις...». proto thema.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...