Πρώτη συγκέντρωση για τους Προπαίδες του Γ.Σ Διαγόρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ρόδος 04-09-2014-Πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή  5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 η πρώτη συγκέντρωση για τους Προπαίδες (2003-2004) του Γ.Σ. Διαγόρας. Για τον λόγο αυτό, καλούνται οι γονείς των παιδιών να παρευρεθούν  στη Λέσχη του Διαγόρα για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, την οργάνωση και την λειτουργία του τμήματος. Εκεί θα τους περιμένουν ο Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών κ.Φαρμακίδης και ο νέος προπονητής του τμήματος κ. Δημήτρης Δογιάμας (UEFA A΄) με ιδιαίτερη εμπειρία στα τμήματα υποδομών.
Στο τμήμα Τζούνιορ (2005-2006) του συλλόγου μας , προπονητής θα είναι ο Φιλήμονας Μιχαλάκης (UEFA B΄) ο οποίος ξεκίνησε ήδη τον προγραμματισμό και την οργάνωση του τμήματος. Το πρόγραμμα και οι ώρες προπόνησης θα ανακοινωθούν  τις προσεχείς μέρες.  
 ΟΙ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ
Αύριο επίσης Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στην κατηγορία Προτζούνιορ (2007) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο 5Χ5 του Ενωσιακού γηπέδου στο Κορακόνερο. Καλούνται λοιπόν τα παιδιά του 2007 και οι γονείς τους να παραβρεθούν στον χώρο όπου θα τους δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες από τον προπονητή Γαβριήλ Γιακουμάκη (UEFA B΄). Προπόνηση θα πραγματοποιηθεί και την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, ενώ το πρόγραμμα θα ξεκινήσει κανονικά από την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:15-18:30 κάθε Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή στον ίδιο χώρο.
ΤΑ ΜΠΑΜΠΙΝΙ
Την ίδια ημέρα, Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί και η πρώτη συγκέντρωση για την  κατηγορία Μπαμπίνι (2009), που μαζί με τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2008 (Προτζούνιορ) θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο 5Χ5 του Ενωσιακού γηπέδου (Κορακόνερο) στις 16:00 με προπονητή τον Γαβριήλ Γιακουμάκη.
Προπόνηση για τις ίδιες ηλικίες θα πραγματοποιηθεί και την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, ενώ το πρόγραμμα θα ξεκινήσει κανονικά από την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00-17:15 κάθε Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή, στον ίδιο χώρο.
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Την προσεχή Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου ξεκινούν την προετοιμασία τους  και οι Παίδες (2001-2002) του Γ.Σ. Διαγόρας. Καλούνται λοιπόν στο Ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο στις  17:15, όπου θα τους περιμένει το τεχνικό επιτελείο (κ. Φαρμακίδης, Ρίζος, Αλεξανδρίδης) για το νέο τους ξεκίνημα.
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ
-Οι εγγραφές στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου συνεχίζονται σε καθημερινή βάση και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 22410-28577 (Λέσχη Διαγόρα) και  6945-996677 (Τεχνικός διευθυντής Ακαδημιών κ. Φαρμακίδης).
-Στις συγκεντρώσεις και στις προπονήσεις όλων των τμημάτων καλούνται και όσοι  γονείς  θέλουν να εγγράψουν τα παιδιά τους στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γ.Σ Διαγόρας.


ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
 ΤΟΥ Γ.Σ ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...