Πρώτη νίκη του Α.Σ Δωδεκάνησος στο φάιναλ-φορ του μπάσκετ με καρότσι

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξοι… Ο Α.Σ. Δωδεκάνησος έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο φάιναλ-φορ του μπάσκετ με καρότσι, κερδίζοντας με 57-52 τον Π.Α.Σ.Κ.Α., στο κλειστό γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη. Με καρδιά πρωταθλητή και διορθώνοντας όλα τα κακώς κείμενα για τρία δεκάλεπτα, η ομάδα του Γιώργου Χατζηκαλημέρη έκανε αυτό που για πολλούς φάνταζε αδύνατο με βάση την εξέλιξη του αγώνα. Με επιμέρους σκορ 17-4 (!) στο τελευταίο δεκάλεπτο και άμυνα που τσάκιζε κόκκαλα, η ροδίτικη ομάδα έκανε το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και κερδίζοντας σήμερα (19:30) τον Άρη θα διατηρήσει το στέμμα της. Με τον Χαμαντί να πετυχαίνει 21 πόντους, τον Ζαραγκότα να σιγοντάρει και τον Παππά να δίνει λύσεις, ο Α.Σ.Δ. έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, στο ντέρμπι του φάιναλ-φορ που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Π.Α.Σ.Κ.Α. ήταν καλύτερος για τρία δεκάλεπτα, χάρη κυρίως στους Μακρή και Βάσση, αλλά τελευταίος χαμογέλασε καλύτερα ο Α.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος με ψυχή και καρδιά πρωταθλητή, «γύρισε» το παιχνίδι και πήρε τη νίκη. Αν σήμερα η ομάδα μας κερδίσει  τον Άρη και παράλληλα, ο Π.Α.Σ.Κ.Α. νικήσει την Ίριδα Καβάλας, τότε ο Α.Σ. Δωδεκάνησος θα στεφθεί πρωταθλητής από τη 2η κιόλας αγωνιστική του φάιναλ-φορ.

*Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι ο Άρης κέρδισε με 43-42 την Ίριδα Καβάλας

Τα δεκάλεπτα ήταν: 14-18, 34-33(ημ.), 40-48, 57-52

Διαιτητές: Προκοπίου- Δροσόπουλος- Αγγελίδης

Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Χατζηκαλημέρης): Μιχαήλου 2, Χαμαντί 21, Ζαραγκότας 17, Χατζηδημητρίου 4, Δαούλας, Παππάς 11, Στυλιανακάκης 2.

Π.Α.Σ.Κ.Α. (Χρόνης): Βατικιώτης, Σγαρδέλης 2, Μυρωνάκης, Βάσσης 20, Κουνιάς 8, Μακρής 16, Ντομτζιόνι 6.

*Το σημερινό παιχνίδι Α.Σ. Δωδεκάνησος- Άρης (19:30) θα μεταδοθεί από το Ράδιο Ήχος Μάικ (100.5)

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...