Πρόταση του Σάββα Διακοσταματίου για τις παραλίες που ανήκουν στην ΕΤΑΔ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πρόταση του Σάββα Διακοσταματίου

για τις παραλίες που ανήκουν στην ΕΤΑΔ

 

 

Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την χτεσινή διαδικασία δημοπρασίας στο Δημαρχείο Ρόδου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου, Σάββας Διακοσταματίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση – πρόταση (για τις παραλίες που ανήκουν στην ΕΤΑΔ):

 

«Μετά τα χτεσινά, τραγικά για τους συμπολίτες μας, επαγγελματίες και οικογενειάρχες, αποτελέσματα των δημοπρασιών, όπου η Δημοτική Αρχή Ρόδου απέτυχε να προστατεύσει (όπως είχε, αρχικώς δεσμευτεί) τους ομπρελάδες της Ρόδου και της Καλλιθέας, προτείνω το εξής:

 

Να μην υπογράψει την Προγραμματική Σύμβαση με την ΕΤΑΔ (εφόσον δεν έχει υπογραφεί ακόμη) και να απαιτήσει ο Δήμος Ρόδου την παραχώρηση των παραλιών στη ΔΕΡΜ Α.Ε.

 

Αυτό δίδει τη δυνατότητα στη ΔΕΡΜ Α.Ε. να συνάψει συμβάσεις απ’ ευθείας με τους ενδιαφερόμενους ομπρελάδες σε Ρόδο, Ιαλυσό, Αφάντου και Τσαμπίκα κι επομένως, με αυτό τον τρόπο, ο Δήμος να προστατέψει τους συμπολίτες μας.

 

Αυτό, υπενθυμίζω ότι έχει γίνει ξανά στο παρελθόν και υπάρχει η δυνατότητα για τη ΔΕΡΜ Α.Ε. να διαχειριστεί τις παραλίες μέσω αυτής της διαδικασίας».

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...