Πρόταση Σαμαρά: Να προσληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ με 2μηνες συμβάσεις και τον Αυγουστο να γίνει η ΝΕΡΙΤ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr η πρόταση του πρωθυπουργού προς τους δύο κυβερνητικούς εταίρους είναι ένας συμβιβασμός προκειμένου να ξανανοίξει για λίγο η ΕΡΤ ώσπου να γίνει η νέα τηλεόραση.

Δίμηνες συμβάσεις για όλους τους εργαζόμενους της ΕΡΤ προσωρινά ώσπου να ανοίξει το νέο κανάλι τον Αύγουστο είναι η συμβιβαστική πρόταση που κατέθεσε ο πρωθυπουργός τηλεφωνικά στον Ευάγγελο Βενιζέλο χθες το βράδυ. Ο κ.Σαμαράς παρουσίασε το σχέδιο του για τη μεταβατική φόρμουλα της ΕΡΤ χωρίς να εισπράξει οριστική απάντηση από τον συνομιλητή του. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου έλεγαν ότι ήταν ο μεγαλύτερος συμβιβασμός που μπορεί να κάνει ο πρωθυπουργός ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες κάλπες και να μην ραγίζει το κυβερνητικό γυαλί.

Οπως όλα δείχνουν την πρόταση αυτή συζήτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Φώτη Κουβέλη στη συνάντηση που είχαν στο γραφείο του προέδρου της ΔΗΜΑΡ στη Βουλή.

Πηγή: Πρόταση Σαμαρά: Να προσληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ με 2μηνες συμβάσεις και τον Αυγουστο να γίνει η ΝΕΡΙΤ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/111283#ixzz2WfLDe1rj

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...