Πρόσληψη νοσηλεύτριας για τους 27 ηλικιωμένους της Χάλκης απο το Ίδρυμα Φανουράκη

ΙΔΡΥΜΑ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ: ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ 27 ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ
 
Η επιθυμία του Σωκράτη Φανουράκη, ιδρυτή του Ιδρύματος Λοχαγού Φανουράκη, για την παροχή περίθαλψης σε ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, μετά από ολιγόμηνη ανάπαυλα, παίρνει πάλι σάρκα και οστά στη Χάλκη, όπως  συμβαίνει στην Κω από το 2011.
 
Το Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη, στο πλαίσιο των σκοπών του Ιδρύματος και της συνεχούς προσφοράς του στους κατοίκους της Χάλκης και της Κω, προχώρησε στην πρόσληψη νοσηλεύτριας η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της στη Χάλκη, από την 1η Ιουλίου.
 
Στο νέο πρόγραμμα, που πλέον θα πραγματοποιείται αδιάλειπτα,  εντάχθηκαν      είκοσι επτά Χαλκίτισες και Χαλκίτες που υπέβαλαν αίτηση εγγραφής. Θα παρακολουθούνται ιατρικά και καθημερινά θα μετρώνται τα επίπεδα του σακχάρου, της χοληστερίνης και αρτηριακής τους  πίεσης, ενώ θα ελέγχεται και η δοσολογία των φαρμάκων τους.
 
«Ο Σωκράτης και μετά θάνατον ακόμη, μας φροντίζει» ανέφερε ένας από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα που δεν φείδεται καλών λόγων και για την νοσηλεύτρια. «Πολύ καλή η επιλογή της νοσηλεύτριας, είναι καλή στη δουλειά της και είναι και καλός άνθρωπος» λέει προσθέτοντας ότι η παρουσία της στο νησί, λειτούργησε ανακουφιστικά για τους ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη περίθαλψης αλλά και για τις οικογένειες τους.  
 
Το Ίδρυμα θα συνεχίσει να αναζητά συνεχώς, τρόπους για την αναβάθμιση της παροχής περίθαλψης σε ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που το έχουν ανάγκη, και στη Κω και στη Χάλκη.   

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...