Πρόσκληση της Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου προς τον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο της Ρόδου και του Νοτίου Συγκροτήματος της Δωδεκανήσου

Α' ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                  

- Ταχ. Δ/νση : Αγ. Ιωάννου 54 (ΡΟΔΑ)                                                                           

Πρόσκληση της Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου προς τον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο της Ρόδου και του Νοτίου Συγκροτήματος της Δωδεκανήσου

 

 Η Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, για μία ακόμη χρονιά, προσκαλεί τους επιχειρηματίες και τους καταστηματάρχες της Ρόδου να προχωρήσουν σε οικονομική συμφωνία μαζί της,  που θα αφορά στην παροχή οικονομικότερων προϊόντων- υπηρεσιών σε μέλη της - εκπαιδευτικούς.

Η εκπαιδευτική κοινότητα – μόνιμοι, αναπληρωτές με επαγγελματική συνείδηση και ακεραιότητα προσφέρουν διδακτικό και παιδαγωγικό έργο, καλλιεργώντας ενεργούς και χρήσιμους αυριανούς πολίτες. Η Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, ως συλλογικό όργανο, αρωγός και υποστηρικτής του δύσκολου αγώνα των μελών της φροντίζει ώστε να καταστήσει πιο εύκολη την καθημερινότητά τους. Ας συνεκτιμηθεί, μάλιστα, η κρίση, που βιώνουμε όλοι, λόγω της πανδημίας COVID-19,  καθώς και οι τραγικές συνέπειές της.

 Γι΄ αυτό, λοιπόν, η Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου προσκαλεί τους επιχειρηματίες και τους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στη Ρόδο και στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης νήσων της Δωδεκανήσου  αφού εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο elmedodekanisoy@gmail.com να συνάψουν οικονομική συμφωνία ώστε να παραχωρούνται στα μέλη της και τις οικογένειές τους εκπτώσεις και προνόμια. Αυτή η σύμπραξη θα βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους, αλλά και θα τονώσει την αγοραστική κίνηση στα εμπορικά καταστήματα και τις επιχειρήσεις του τόπου μας. Ενδεικτική της παραπάνω οικονομικής συμφωνίας είναι η επί ετών  αγαστή συνεργασία   της Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου  με πολλές επιχειρήσεις της περιοχής ξεκινώντας αυτό το  εγχείρημα συνεργασίας  πριν 3 περίπου χρόνια, την συνεργασία με την εταιρεία Dodekanisos Seaways  αλλά  και με  την   Ομοσπονδία Ενοικ/νων  Δωματίων & Διαμ/των Δωδεκανήσου.  Με την νέα πρόταση  συνεργασίας αποβλέπουμε στην ενδυνάμωση  αμφοτέρων  οικονομικά, αν ληφθεί υπόψη ότι η Α΄ ΕΛΜΕ αριθμεί  πάνω από 1200  μέλη, αλλά ουσιαστικά  πολύ περισσότερα των  1200 μελών αφού σε αυτά  συμπεριλαμβάνονται και μέλη  των οικογενειών τους.

Πρωτίστως, όμως, θα αναδείξει το ανθρωπιστικό και συνεργατικό πνεύμα που  εμπνέουμε και στους μαθητές μας, τα παιδιά σας!

 

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

    ΑΝΔΡΕΑΣ  ΜΑΡΙΝΟΣ                                                                        ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΞΑΦΗΣ 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΝ ΡΟΔΟΥ Όχι στην διάλυση του Γενικού Νοσοκομείου...
Δημήτρης Γάκης:  Εμείς σήμερα με ποιον να συζητούμε;           ...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...
Και εκεί που συζητούσαν για το ελάφι και την εισήγηση του Σάββα Καραταπάνη για σύναψη μνημονίου με...