Πρωτομαγιάτικο γλέντι στην Η.Ν. Κάσο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ : Πρωτομαγιάτικο γλέντι στην Η.Ν. Κάσο.

 

   Την Δευτέρα 01η  Μαΐου 2023 στον  προαύλιο  χώρο του Αγ. Κωνσταντίνου στην περιοχή Αμμούα ,  στα πλαίσια της προσφοράς  προς τους δημότες  του Δήμου της Η.Ν. Κάσου   διοργανώθηκε  για πρώτη  φορά Πρωτομαγιάτικο γλέντι με φαγητό , μουσική και χορό δίνοντας την ευκαιρίας στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού να γιορτάσουν, την άνοιξη μέσα από την γιορτή των λουλουδιών.

 

   Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν πάνω από  200 άτομα, όπου προσφέρθηκαν πλούσιο  φαγητό , αναψυκτικά και ποτά  . 

 

  Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν  οι κτηνοτρόφοι του νησιού με την δωρεάν διάθεση των αμνοεριφίων : Γιάννης Γ. Σοφίλλας , Μανώλης Γ. Νικολάκης , Γιώργος Κ. Ιερομόναχος, Μηνάς Β. Ιερομόναχος Ηρωδία Ι. Ιερομονάχου, ο Μανώλης Κ. Βοναπάρτης , ο Ηλίας Ι. Κουτλάκης, καθώς επίσης    και ο  Ηλίας Κ. Τσουκαλάς  με την προσφορά ασκών κρασιού .

 

     Ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος, απόλυτα  ικανοποιημένος από την επιτυχία της εκδήλωσης, τόνισε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες απευθύνονται  στους κατοίκους του νησιού και επιδιώκεται να πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Κλείνοντας ευχαρίστησε  θερμά όλους όσους παρευρεθήκαν  σ’ αυτή, όλους τους παραπάνω αναφερόμενους  χορηγούς αλλά και γενικότερα όσους συνέβαλαν για την επιτυχίας  της, και συγκεκριμένα  τους : Κυριάκο Καζαντζίδη, Απόστολο Νακόπουλο ,Γιάννη  Ρουμελιώτη ,Νίκο Πασχάλη, Μανώλη Αλαχούζο,  Χρήστο  Ψαρουδάκη, Βιβή  Κυριάκου , Μαρία Φωκά, Σοφία Ζούλη, Νικολέττα Σοφίλα, Γιάννη Εμμ. Πέπη και τον Σύλλογο Αγ. Μαρίνας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μια προσωπική περιπέτεια, στη φάση της αρχικής ιατρικής αντιμετώπισης και της σχολαστικής...
16 Μαΐου 2023   ΘΕΜΑ:  «Συγκέντρωση-Σταθμός. Μέγα πλήθος και μέγα πάθος στην...
Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...