Πρωτοβουλία του  Βασίλης Α. Υψηλάντης για το Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου  και επίλυση των προβλημάτων υγείας στα Δωδεκάνησα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

-Πρωτοβουλία του  Βασίλης Α. Υψηλάντης για το Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου  και επίλυση των προβλημάτων υγείας στα Δωδεκάνησα

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης έθεσε στον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη το πρόβλημα λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου και την ανάγκη καλύτερης λειτουργίας του.

 

Στα πλαίσια αυτά και σε συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκληθεί σύσκεψη, το άμεσα προσεχές διάστημα,   για τα προβλήματα υγείας στο νομό Δωδεκανήσου με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων στο νομό μας.

 

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης τόνισε ότι «τα προβλήματα υγείας στα Δωδεκάνησα δεν πρέπει να τίθενται αποσπασματικά αλλά σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και με την υιοθέτηση σχεδίου ενεργειών που θα δίνει λύσεις και δεν θα μένει μόνο σε δήθεν πρωτοβουλίες δίχως τα προβλήματα να επιλύονται .»

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...