Προσλήψεις 55 ατόμων στην ΔΕΥΑΡ

Θέμα:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Προσλήψεις 55 ατόμων στην ΔΕΥΑΡ

Στην πρόσληψη εποχιακού προσωπικού θα προχωρήσει η ΔΕΥΑΡ με απόφαση που έλαβε κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίαση του, το διοικητικό συμβούλιο της.
 Μετά από εισήγηση του προέδρου της κ. Δημήτρη Τσίκκη, η ΔΕΥΑΡ θα προβεί  άμεσα στην πρόσληψη 31 ατόμων για την κάλυψη των αναγκών της.
Ειδικότερα θα προσληφθούν με διαδικασίες ΑΣΕΠ 20 εργάτες γενικών καθηκόντων, 4 ηλεκτρολόγοι, 4 υδραυλικοί και 3 καθαρίστριες.
Η πρόσληψη των 31 εργαζομένων  θα γίνει οσονούπω και η σύμβασης τους θα διαρκέσει οχτώ μήνες.

Προσλαμβάνονται  έγκαιρα και οι  υδρονομείς
 Επίσης, η νέα διοίκηση της ΔΕΥΑΡ αναλογιζόμενη τον θόρυβο που προκλήθηκε τα προηγούμενα χρόνια από την καθυστέρηση πρόσληψης των υδρονομέων, αποφάσισε  έγκαιρα φέτος  να ξεκινήσει η σχετική διαδικασία. Το διοικητικό συμβούλιο στην χθεσινή συνεδρίαση του αποφάσισε να προβεί στην πρόσληψη 24 υδρονομέων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου που θα έχει διάρκεια πέντε μήνες.
« Η ΔΕΥΑΡ στην δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, δίνει την δυνατότητα σε άνεργους συμπολίτες μας να βρουν μια θέση εργασίας. Το κόστος της πρόσληψης της θα επωμιστεί η ΔΕΥΑΡ καθώς οι θέσεις εργασίας τους θα είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρης Τσίκκης.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...