ΠΟΤΑΜΙ - Γιατί ΠΟΤΑΜΙ ? Γράφει ο Λιαγούρης Γιάννης, Περιφ.Συντονιστής Ν.Αιγαίου ΠΟΤΑΜΙ

ΠΟΤΑΜΙ - Γιατί ΠΟΤΑΜΙ ?
-Κάνω το πρώτο βήμα σε ένα χώρο άγνωστο –αλλά φανερά φιλικό- αυτό της επικοινωνίας μέσο της διαδυκτιακής ενημερωτικής ιστοσελίδας verena.gr προσπαθώντας να γράψω κάτι, απαντώντας στην απορία πολλών ‘’γιατί ΠΟΤΑΜΙ?’’ μήπως είναι και αυτό μια παγίδα; Μήπως κρύβονται ‘’συμφέροντα’’ πίσω από το κίνημα αυτό;
Ονομάζομαι Λιαγούρης Γιάννης είμαι ετών 44 γεννήθηκα ζω και εργάζομαι στη Ρόδο ως ελ. Επαγγελματίας (πολιτικός μηχανικός), και οι Σύνεδροι στο πρόσφατο ιδρυτικό συνέδριο μας, με τίμησαν με την ψήφο τους, και έχω εκλεγεί στην Πανελλήνια Επιτροπή.
 Ανήκω στην μεγάλη σιωπηλή –έως τώρα- και ανίκητη πλειοψηφία της ‘’κοινής γνώμης’’ και λογικής.
Ανήκω σε αυτούς που πίστευαν/και πιστεύουν ότι μέσω της δουλειάς τους θα έρθει η επιτυχία, ανήκω σε αυτούς που πίστευαν/και πιστεύουν ότι με κόπο μόχθο και αγώνα θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους με αξιοπρέπεια,
 ανήκω σε αυτούς που πάντα κοίταγαν την δουλειά τους αδιαφορώντας για την πολιτική…..κατά συνέπεια αφού και εφόσον εγώ και όλοι οι άλλοι ‘’ενεργοί-ανενεργοί’’ πολίτες αφήσαμε πρόσφορο έδαφος σε κάθε είδους παρασιτικούς οργανισμούς (βλέπε παλαιοκομματικούς πολιτευτές) να ασχοληθούν εργολαβικά με την πολιτική με τα γνωστά ΟΔΥΝΗΡΑ αποτελέσματα που βιώνουμε στο πετσί μας 5 χρόνια τώρα.
φτάνει πια εως εδώ……
δεν δίνω πια λευκή επιταγή την ψήφο μου, τις τύχες και το μέλλον της οικογένειας μου σε ομάδες ατόμων που έχουν κάνει επάγγελμα τη διαφθορά και την διαπλοκή. Το πολιτικό γαϊτανάκι της τρέλας έως εδώ….
Το όραμα του Σταύρου Θεοδωράκη  έδωσε σε εμένα τουλάχιστον την ελπίδα. Μου έδωσε την ευκαιρία να ενώσω τη φωνή μου με την φωνή χιλιάδων άλλων και να φωνάξω: Ελάτε να πάρουμε τις τύχες μας ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ δεν δίνει μεγάλες υποσχέσεις για τα προβλήματα που ο παλαιοκομματισμός μας κληροδοτεί …
 Δεν υπάρχει καμιά Αμερική για να ανακαλύψουμε, δεν χρειάζονται λύσεις να εφευρεθούν …
Η κοινή λογική και οι σαφώς προσδιορισμένες προτεραιότητες στην χάραξη πολιτικής και η συνέπεια κυβερνητικής πορείας πάνω σ’ αυτές τις αρχές της Ισονομίας, - της δικαιοσύνης, - της αξιοκρατίας, - της ανάπτυξης,- της δίκαιης φορολόγησης όλων των Ελλήνων-
Δεν χρειαζόμαστε νέες ή ‘’μπαγιάτικες’’ ιδέες –ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ- νέους ανθρώπους στη πολιτική, με νέες αντιλήψεις για να τις εφαρμόσουν, αυτό χρειαζόμαστε.
Ως Περιφερειακός Συντονιστής Ν.Αιγαίου και ως μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής, επικοινωνώ μαζί σας δια μέσο της verena.gr - ως ένα από τα εγκυρότερα ΜΜΕ του τόπου μας,- και θέλω σε όλους τους τόνους να σας δηλώσω ότι είμαστε έτοιμοι όλοι μαζί με νέα πρόσωπα και κυρίως καθαρά πρόσωπα να αλλάξουμε τη χώρα χωρίς να την γκρεμίσουμε.
                   Λιαγούρης Γιάννης  
                                   Μέλλος Πανελλήνιας Συντονιστικής Eπιτροπής ΠΟΤΑΜΙ                 
                                   Περιφ.Συντονιστής Ν.Αιγαίου ΠΟΤΑΜΙ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...