Πολύμνια Γαλανού, πρόεδρος Γιατρών Νοσοκομείου Ρόδου: Προβληματικός ο μοριακός αναλυτής, κολλάει για 20 λεπτά και ξαναπαίρνει μπροστά!....

Στη σοβαρή καταγγελία ότι ο Μοριακός Αναλυτής στο Νοσοκομείο Ρόδου είναι ελαττωματικός, προέβη σήμερα -μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου- η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Πολύμνια Γαλανού.
Ανέφερε ότι ο Μοριακός Αναλυτής «κολλάει» συνεχώς με αποτέλεσμα να διακόπτεται η λειτουργία του για 20 λεπτά και εξέφρασε την αμφιβολία της κατά πόσο τα τεστ που διενεργούνται μπορούν να θεωρηθούν αξιόπιστα. Θα πρέπει να ελεγχθεί άμεσα απο τους υπεύθυνους της εταιρείας και να απαντηθούν τα ερωτήματα για τα προβλήματα που παρουσιάζει. 

Σημειώνεται ότι η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών είναι ανάμεσα στους γιατρούς που ετέθησαν σε καραντίνα μετά την επαφή τους με αλλοδαπή που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να γεννήσει.

«Απαιτώ τουλάχιστον δύο τεστ στους γιατρούς για να επιστρέψουμε στη δουλειά μας» δήλωσε, προσθέτοντας ότι ο κύκλος επαφών τους μετά την επικοινωνία τους με την αλλοδαπή είναι μεγάλος. Η κ. Γαλανού ανέφερε επίσης οτι ως πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών Ρόδου είχε ζητήσει να γίνονται τέστ για κορονοιό κυκλικά στο προσωπικό του νοσοκομείου όπως να ελέγχονται και όλοι όσοι μπαίνουν για νοσηλεία αλλά οι προτάσεις αυτές ποτέ δεν υλοποιήθηκαν.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Απάντηση σε τουρκικές αιτιάσεις για τα Δωδεκάνησα Η Τουρκία θέτει θέμα «αποστρατιωτικοποίησης»...
Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Επίτιμος Καθηγητής του ΕΚΠΑ κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, μίλησε...
H Dodekanisos Seaways, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των νησιωτών μας, ξεκίνησε από την Δευτέρα 14...
Οι άγνωστες ιστορίες της Ρόδου. - Του Νικολού Φαρμακίδη, πολιτικού μηχανικού. - Έχουν περάσει...