Πολυμελής αντιπροσωπεία της «Fraport» στη Ρόδο

20 άτομα, 18 Γερμανοί -μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου της Έσσης κ. Karl Heinz- και δύο Έλληνες, επισκέφθηκαν τους χώρους του αεροδρομίου, προκειμένου να κάνουν μια πρώτη καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Σημειώνεται ότι η εταιρία «Fraport» είναι μισή κρατική και μισή εισηγμένη στο Χρηματιστήριο.

Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε και τον δήμαρχο Ροδίων κ. Φώτη Χατζηδιάκο, σε μια προσπάθεια να οικοδομηθεί ένα καλό κλίμα συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ζήτησαν να ενημερωθούν για το πως αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου και δεσμεύθηκαν να εξετάσουν τις προτάσεις του δημάρχου για κατάργηση των τελών των αεροσκαφών, προκειμένου ν’ αυξηθεί ο τουρισμός, για διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων και για την καθιέρωση του κριτηρίου εντοπιότητας στις προσλήψεις. «Ήρθαν με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και κατέγραψαν τις απόψεις μας», δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

ertrodos

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...