Πολλές συλλήψεις στη Ρόδο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
-Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στη Ρόδο-Την 09-06-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ.
Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Ρόδο -Την 09-06-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 43χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.
Σύλληψη (6) αλλοδαπών για άγρα πελατών στη Ρόδο-Την 09-06-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, έξι αλλοδαποί οι οποίοι προσέγγιζαν και παρενοχλούσαν πολίτες, προτρέποντας τους επιτακτικά, να δεχτούν υπηρεσίες εστίασης-διασκέδασης από συγκεκριμένα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Σύλληψη (2) ατόμων για ναρκωτικά στη Ρόδο-Συνελήφθησαν στη Ρόδο:
α) την 08-06-2019 το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, 21χρονος ημεδαπός ο οποίος κατείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους -2- γρ.,
β) την 10-06-2019 πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς της από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος ο οποίος κατείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους -3,4- γρ..
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...