Πολιτικό παράδοξο - Γράφει ο Προκρούστης

.ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ

Την εποχη που μεσουρανούσε το " Κίνημα των αγανακτισμένων" μυριόστομη και σχεδόν καθολική ήταν η απαίτηση," να καεί το μπουρδέλο η Βουλή" και να πάνε φυλακή οι κλέφτες Πολιτικοί και απατεώνες.
Πέρασαν τα χρονια, το Κίνημα ξεθύμανε, οι διαμαρτυρόμενοι ξάπλωσαν ξανά στον καναπέ, η Βουλή νομοθετεί και μας δένει χειροπόδαρα και κοσμεί τη φυλακή η ηλίθια και ταυτόχρονα τραγική φιγούρα του ΑΚΗ.
Κλέφτης και απατεώνας, πρόδωσε όσους τον πίστεψαν και έχει ενα πολυ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον εξευτελισμό και των πολιτικών και του Πολιτικού Συστήματος.
Απορία αφελούς, ηταν ο μόνος καταχραστής και επίορκος απο όλο το Πολιτικό Σύστημα και απο το σύνολο των Πολιτικών που διαχειρίστηκαν Δημόσιο πλούτο?
Ηταν μόνο το ΠΑΣΟΚ ο Πολιτικός φορέας που είχε στις τάξεις του όλους τους διεφθαρμένους?
Στα τόσα χρονια ελεύθερου βίου της χώρας μας Κυβέρνησαν τόσοι και τόσοι και τα πιο πολλά χρόνια Δεξιές Κυβερνήσεις, ηταν όλοι τους ασπιλοι και αμολυντοι, ηταν Κυβερνήσεις της διαφάνειας και της εντιμοτητας, δεν υπήρχε ψόγος και υποψία για κακή διαχείριση και κατάχρηση για κανέναν απο αυτούς?
Δεν ηταν οι Κυβερνήσεις που εδραίωσαν τους Κρατικοδίαιτους Βιομηχάνους και Επιχειρηματιες, δεν ηταν αυτοι που πάσχισαν να στεριωσουν τα νέα φιλικά τους " τζάκια", δεν ηταν αυτοι που επι των ημερών τους η οσμή των Οικονομικών και πολιτικών σκανδάλων μολυνε την ατμόσφαιρα?
Δουλεια που δεν ξέρεις μην την κανείς, αυτοι ήξεραν, εκαναν καλα τη δουλεια τους, ειχαν τον απόλυτο έλεγχο του συστήματος, ήξεραν πως να καλύψουν και να καλυφθούν και σημερα γινονται τιμητές, φόρτωσαν στο ΠΑΣΟΚ παλιές και καινούργιες αμαρτίες και το καταδίκασαν να σέρνει τον Σταυρο του.
Χωρίς ντροπή γινονται κριτές, καταδικάζουν τους πάντες για την οικονομικη χρεωκοπια της χώρας και δεν κοκκινιζουν, κατάφεραν με τη συνεργασια διαφορων τυχαρπαστων γυρολογων της Πολιτικης να πάρουν " άφεση αμαρτιών" και να εμφανίζουν μορφη προβατου οι κύριοι υπεύθυνοι για το κατάντημα της χώρας.
Ο ανεκδιηγητος " Γιωργακης" και η ανικανότητα του έγιναν πλυντήριο ολων των αμαρτηματων των Δεξιών Κυβερνήσεων και των στελεχών τους μέχρι του σημείου να ξεχαστούν οι ημέρες και τα έργα του καθηγητή και Υπουργου Οικονομικων "Αλογο-σκουφη" , υπευθύνου για τη θηλεια του υπερβολικου δανεισμού που μας πνίγει.
Οι νικητές ειναι αυτοι που γράφουν την  ιστορια και την γράφουν στα μέτρα τους και για τη δικη τους δικαίωση, το πολιτικο παράδοξο ειναι οτι βρήκαν πολλούς "εφιάλτες" για συνεργούς που διευκόλυναν το έργο τους και συνεχίζουν τον ολισθηρο δρομο που διάλεξαν και ζούμε το δεύτερο "πολιτικο παράδοξο",με τη θέληση μας βάλαμε " τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα".
ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ
Εφημερίδα ΓΝΩΜΗ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...