Πνοή Δημιουργίας Ν.Α: Αμετάκλητα αθώος ο Χαράλαμπος Κόκκινος στην υπόθεση της Ενεργειακής Α.Ε

 <<ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ>>

-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ρόδος 08/11/2021

- ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

- ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΑΘΩΟΣ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Α.Ε.

Με αφορμή τις κακόβουλες φήμες , που εσκεμμένα κάποιοι καλλιεργούν, ενημερώνω ότι έχω κηρυχθεί αμετάκλητα αθώος στην υπόθεση που αφορούσε το ποινικό σκέλος για την υπόθεση της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Α.Ε. , εταιρίας , με κύριο εταίρο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ν.Α.) .

Θυμίζω, ότι η ταλαιπωρία μου είχε ξεκινήσει από μεθοδευμένη για την εξόντωσή μου έρευνα με εντολή του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου , που έγινε για εμένα (χωρίς εμένα !;) το Νοέμβριο του 2015….

Στη συνέχεια, υπήρξε και  αναφορά προς  την Ελληνική Δικαιοσύνη, από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γ.  Χατζημάρκο ., ο οποίος, μαζί με τους  Φ. Ζαννετίδη και Χ. Μπάρδο , παρέστησαν στην εν λόγω δίκη, ως μάρτυρες κατηγορίας μου, παραθέτοντας ανερμάτιστα στοιχεία . Έχει εκδοθεί  στις 01/10/2021 Υπηρεσιακή Βεβαίωση , σχετικά με την πρόσφατη υπ΄αριθμ. 181/21-05-2021 αθωωτική δικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, η οποία με κήρυξε αθώο και επιβεβαιώνει και την Αμετάκλητη Αθωότητά μου.

Από τα παραπάνω τεκμαίρεται σχετικά με  την ηγεσία της Π.Ν.Α. :

Α) ή δεν έγινε δεκτή αίτηση Αναίρεσής της στον Άρειο Πάγο, ώστε να ελεγχθεί η ως άνω δικαστική απόφαση , εκ νέου

                                ή

Β) οι ενδιαφερόμενοι ….δεν πίστευαν σε αυτό που εις βάρος μου ισχυρίστηκαν και δεν προχώρησαν σε περεταίρω δικαστικές ενέργειες, για τις οποίες θα βίωναν ένα νέο ΄΄ Βατερλώ΄΄.

Θυμίζω ότι και στο Πειθαρχικό σκέλος, της συγκεκριμένης υπόθεσης , η οποία εξετάστηκε από τρεις (3) Εφέτες και δύο (2) Αιρετούς των Ο.Τ.Α , στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (Α.Δ.Α.) τον Ιούνιο του 2020 και στην Απόφαση του Συντονιστή της Α.Δ.Α. ,  η έκβαση ήταν θετική για το πρόσωπό μου!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΎ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ << ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ>>- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΡΟΔΟΥ

-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝ. Π. Ε.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...