Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Κουνάκη

Παρουσία πλήθους κόσμου, μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου, τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Κουνάκη, ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκκιας.

 

Στα στελέχη του κόμματος που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, οι πρώην βουλευτές κ.κ. Νίκος Ζωίδης και Βασίλης Παπανικόλας, ο πρώην περιφερειάρχης κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, ο πρώην δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς,  ο τέως Πρόεδρος του ΕΚΡ κ. Σάββας Χατζησάββας, ο δικηγόρος κ. Φώτης Κωστόπουλος και όλοι οι συνυποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ  δεν κατάφεραν να παραστούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων οι πρώην βουλευτές κ.κ. Κοσμάς Σφυρίου και Γιάννης Παρασκευάς

 

 

Ο Παναγιώτης Κουνάκης εκφράζοντας την βαθιά ευγνωμοσύνη του στους παρευρισκόμενους, δεσμεύτηκε ότι εφόσον οι Δωδεκανήσιοι τον τιμήσουν με την ψήφος τους, μέσα στο Κοινοβούλιο θα είναι η φωνή τους και θα αγωνίζεται ανελλιπώς και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεκδίκησης για την ανάπτυξη και την ευημερία των νησιών της Δωδεκανήσου.

 

Κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του αναφέρθηκε στην τιμητική πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, για να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. «Η πρόταση του προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα αποτελεί μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη τιμή. Γιατί μου δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα να εκπροσωπήσω, να διεκδικήσω και να δώσω μάχες για τον τόπο μου και τους συμπατριώτες μου. Τον τόπο που μεγάλωσα, ζω και αγαπώ όσο τίποτε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ο υποψήφιος βουλευτής θέλοντας να τονίσει τη σημασία για ανανέωση του πολιτικού συστήματος έκανε λόγο για νέες προοπτικές προκειμένου να ενισχυθεί ξανά η σχέση εμπιστοσύνης του πολίτη με την πολιτική. “Η διάθεση για προσφορά είναι η ανανέωση που θέλω να εκφράσει η υποψηφιότητά μου. Ανανέωση, όχι σαν ένα ωραίο σύνθημα ή μόνο με όρους ηλικίας. Αλλά την Ανανέωση ως μια δύναμη που φέρνει στο προσκήνιο νέες, φρέσκες ιδέες. Που αλλάζει νοοτροπίες και πρακτικές. Που δημιουργεί ξανά σχέση εμπιστοσύνης του πολίτη με την πολιτική”.  

 

Ο Παναγιώτης Κουνάκης επισήμανε για ακόμα μια φορά την ανάγκη δημιουργίας ενός “δωδεκανησιακού μπλοκ” που θα παλεύει συλλογικά για τη διεκδίκηση των αιτημάτων της περιοχής μας. “Ο βουλευτής είναι αυτός που θα πρέπει να ενώνει δυνάμεις, να παλεύει, να διεκδικεί και να είναι η πραγματική φωνή των Δωδεκανησίων μέσα στη Βουλή. Να παλεύει για το ΦΠΑ, για τη διασύνδεση, για την καταπολέμηση της ανεργίας, και τώρα για την αύξηση των επιτοκίων και την απαράδεκτη τακτική των funds με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις εξώσεις. Και φυσικά ένας βουλευτής να παλεύει για το ακτινοθεραπευτικό κέντρο και συνολικά για τα θέματα υγείας. Ένας βουλευτής που δεν θα είναι απλά βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αλλά θα είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα βουλευτής του καθενός από τα πανέμορφα νησιά μας! Ένας βουλευτής που θα παλέψει για τη δημιουργία ενός δωδεκανησιακού μπλοκ, μιας και μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει τους εκπροσώπους της περιοχής μας να γίνονται όλοι μαζί μια γροθιά και να αγωνίζονται ενωμένοι!” επισήμανε απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους τους οποίους κάλεσε να ενισχύσουν το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές.

 

Κοινή παραδοχή αποτελεί πως η παρουσία σύσσωμου του ΠΑΣΟΚ στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου βουλευτή Παναγιώτη Κουνάκη, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων στελεχών και πρώην βουλευτών και αιρετών του κόμματος, είναι ενδεικτική της ευρείας πλέον αντίληψης ότι η ανανέωση είναι ζωτικής σημασίας με τον κόσμο πλέον να επιστρέφει δυναμικά στη δημοκρατική παράταξη.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...