Περιοδεία της Ελευθερίας Φτακλάκη στην Αστυπάλαια

Δελτίο Τύπου - Περιοδεία της Ελευθερίας Φτακλάκη στην Αστυπάλαια

-Το νησί της Αστυπάλαιας επισκέφθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας της στο βόρειο συγκρότημα η κα Φτακλάκη, υποψήφια βουλευτής στα Δωδεκάνησα με το Κίνημα Αλλαγής. 

 

Σε σύσκεψη εργασίας που είχαν στο Δήμο της Αστυπάλαιας με το Δήμαρχο, Πανορμίτη Κονταράτο, τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Νίκο Περδίκη, τον αντιδήμαρχο, Ιάκωβο  Λαπατά και μέλη του δημ.συμβουλίου, η κα Φτακλάκη ενημερώθηκε για τα προβλήματα του νησιού. 

 

Προβλήματα που θα πρέπει να επιλυθούν με πρώτιστο το θέμα της υγείας!! Το νησί διαθέτει μόνο αγροτικούς γιατρούς !! Έκδηλη η αγωνία των κατοίκων , όταν δεν υπάρχει η βασική ειδικότητα  του παθολόγου ή παιδιάτρου!!  Δηλ. οι οικογένειες οφείλουν να μετακινηθούν προκειμένου να παράσχουν ιατρική φροντίδα στα παιδιά τους!! Το κέντρο υγείας να διαχειριστεί ούτε ένα απλό κάταγμα καθώς δεν υπάρχει ακτινογράφος! Η κατάσταση είναι σίγουρα απαράδεκτη και παρά τις πιέσεις της δημοτικής αρχής η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί!! 

 

Ο τουρισμός και η διαχείριση του, αποτέλεσαν αντικείμενο της συνάντησης  καθώς η Αστυπάλαια βρίσκεται στα ανερχόμενα νησιά ως προς το τουριστικό προϊόν και σίγουρα χρειάζεται μια στρατηγική για το διεθνές branding του νησιού!! Προβλήματα όπως η υπολειτουργία του αεροδρομίου, καθώς η ΥΠΑ δεν δίνει λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν, έγιναν αντικείμενο παραπόνων προς την κα Φτακλάκη, τα οποία και διαπίστωσε και η ίδια!! 

 

Στο πλαίσιο της περιοδείας της η υποψήφια βουλευτής συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, Νικόλαο Κομηνέα και τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, Βλάσιο Λαπατά με τους οποίους και αντάλλαξε απόψεις για το νησί. 

 

Η κα Φτακλάκη περιοδεύοντας στο νησί είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού προκειμένου να ακούσει τα προβλήματα αλλά και προτάσεις για την ανάπτυξη του νησιού. 

 

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη της στην Αστυπάλαια, η κα Φτακλάκη τόνισε πως «το κεντρικό κράτος  πρέπει να σκύψει στα προβλήματα που έχει το νησί της Αστυπάλαιας, προβλήματα που έπρεπε ήδη να επιλυθούν. Το Κίνημα Αλλαγής  βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους της Αστυπάλαιας με προτάσεις, λύσεις και θέσεις για την ανάπτυξη του νησιού. Στις 7 Ιουλίου  οι νησιώτες θα στείλουν  το μήνυμα Αλλαγής!! Θα δώσουν  αξία στην ψήφο τους, ψηφίζοντας Κίνημα Αλλαγής!!»

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...