Περιοδεία και ομιλίες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Τσιόδρα σε Ρόδο και Κω στις 29/30 Απριλίου 2024

Με επισκέψεις και ομιλίες στη Ρόδο και την Κω συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Τσιόδρας. 

Ο ΔημήτρηςΤσιόδρας, δημοσιογράφος - συγγραφέας και διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, θα βρεθεί στη Ρόδο τη Δευτέρα 29 Απριλίου όπου στις 19:30 θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Rodos Park, Ρήγα Φερραίου 12. Την Τρίτη 30 Απριλίου ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα βρίσκεται στην Κω προκειμένου να μιλήσει στις 13:00 στο Η2Ο All Day Bar - Restaurant, Λ. Βασιλέως Γεωργίου Β´ 7. 

 

Σκοπός των ομιλιών του Δημήτρη Τσιόδρα είναι να αναλύσει στους πολίτες των Δωδεκανήσων τη σημασία και την κρισιμότητα επικείμενων ευρωεκλογών καθώς το αποτέλεσμά τους τόσο σε επίπεδο ευρωπαϊκών πολιτικών συσχετισμών όσο και σε επίπεδο προσώπων που θα εκλεγούν στη νέα Ευρωβουλή, θα είναι καθοριστικό για το μέλλον και την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ένα διεθνές περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από σοβαρές πολιτικές εντάσεις και ένοπλες στρατιωτικές συγκρούσεις, στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή όπου βρίσκεται και η Ελλάδα.

Στη διάρκεια των επισκέψεών του στη Ρόδο και την Κω, ο Δημήτρης Τσιόδρας θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με φορείς και πολίτες των Δωδεκανήσων.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...