Περί Αδώνιδος: Ένας υπουργός χωρίς όνειδος

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση
 
Η επιλογή του Άδωνη Γεωργιάδη στο υπουργείο υγείας δεν έγινε τυχαία, επιλέχθηκε με σκοπό την διάλυση του  δημόσιου συστήματος υγείας και την παράδοσή του βορά στην ιδιωτική πρωτοβουλία με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες.            

Το  φασιστικό παρελθόν του Γεωργιάδη είναι γνωστό και όμως αυτός ο άνθρωπος διαχειρίζεται με την έγκριση του Σαμαρά και του Βενιζέλου την υγεία του ελληνικού λαού, για να θυμίσω σε όσους διατηρούν ακόμη αυταπάτες την εκλεκτική συγγένεια της δεξιάς νεοφιλελεύθερης πολιτικής με τον φασισμό.                  

Ο   Γεωργιάδης παρουσιάζεται γελοίος, ως ο φασίζων κλόουν της δεξιάς, όμως κάθε του λέξη στάζει μίσος  βλακεία  καταστροφή και διωγμό. Όποιος είναι διαφορετικός, μετανάστης ομοφυλόφιλος  τσιγγάνος τοξικομανής ψυχικά αποκλίνων δεν έχει θέση στο δημόσιο σύστημα κοστίζει, και πρέπει να πεταχτεί έξω . Η κυβέρνηση πιστή στις απαιτήσεις της τρόικα δεν σκοπεύει να προβάλλει καμία αντίσταση και σύντομα η χώρα θα οδηγηθεί σε ανθρωπιστική κρίση όταν οι δομές υγείας είναι απαραίτητες  όσο ποτέ.                  

Με πρωταγωνιστή τον Γεωργιάδη θα παρακολουθήσουμε σε αργή κίνηση την καταστροφή στον τομέα της υγείας .Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία οι περικοπές των δαπανών για την υγεία έφτασαν 40%. Ήδη έχουν ανακοινωθεί τα πρώτα νοσοκομεία στην Αθήνα που θα κλείσουν, καταργούνται κλινικές, οι ελλείψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικοί οι όποιοι δουλεύουν πάνω από τα ανθρώπινα όρια πολλές φορές θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην δημόσια υγεία Η έλλειψη και η συρρίκνωση των δομών υγείας δημιουργεί ως φυσική συνέπεια αύξηση κατάθλιψης αυτοκτονιών διάδοση ασθενειών έξαρση επιδημιών Ήδη έχουν καταγράφει αύξηση των κρουσμάτων AIDS επιδημία ελονοσίας έξαρση φυματίωσης.

Σε καιρούς φτώχειας και μεγάλης φρίκης όλα αυτά φαντάζουν τραγικά και ο διωγμός των αδυνάτων από το επίσημο κράτος μας δίνει το μέγεθος της παρακμής των αξιών και του πολιτισμού                  

Επί χιτλερικής Γερμανίας η προπαγάνδα  στα σχολεία ήταν  το πόσο κοστίζουν στο γερμανικό κράτος οι ψυχικά  πάσχοντες και πόσες οικογένειες θα μπορούσαν να επιδοτηθούν. Παράδειγμα από την χιτλερική Γερμάνια αλλά ο δρόμος δεν είναι μακρύς ο Γεωργιάδης είναι εδώ συνεπής στην ακροδεξιά φασιστική προέλευση του. Διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας μαζί με την παιδεία δείχνουν το μέγεθος της διάλυσης της χώρας και των δομών της.

Συλλογική αντίσταση στην καταστροφή με οποιοδήποτε μέσο είναι ο μόνος δρόμος.
                 
ΝΙΚΟΛΙΑ  ΣΑΒΡΑΜΗ  ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ  ΓΝΡ

ΠΗΓΗ: portal Nosokomeikaon giatron rodou

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...