ΠΕΔ Ν.Α: Ποιοί δήμαρχοι και με πόσους ψήφους εκλέγονται - Στην ΚΕΔΕ, πρωτιά Χατζηδιάκου, στους συμβούλους, πρώτος ο Γιώργος Πόκκιας

Εξελέγη σήμερα το νέο δ.σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου στις εκλογές που έγιναν στην Αθήνα. Ως γνωστόν, πρόεδρος εξελέγη ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης. 

Το δ.σ απαρτίζεται απο 13 δημάρχους και 8 δημοτικούς συμβούλους. Εξελέγησαν επίσης οι σύνεδροι για την γ.σ της ΚΕΔΕ. Απο τον συνδυασμό "Ενωμένο Αιγαίο" που έλαβε 87 ψήφους επι 115 παρόντων, εκλέγονται όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι και έλαβαν τους παρακάτω ψήφους:

Καμπουράκης Αντώνη 53

Βεντούρης Κωνσταντίνος 39

Κόλλιας Ηλίας 38

Κουκάς Κωνσταντίνος 38

Διακομιχάλης Δημήτρης 37

Κωβαίος Μάρκος 37

Μάγγος Φώτης 36

Νικηταράς Θεοδόσης 36

Λειβαράδας Νικόλαος 35

Σιγάλας Αντώνης 32

Λιανός Δημήτρης 27

 Κορωνάιος Χριστοφής 27

Απο τους δημοτικούς συμβούλους απο τον ενιαίο συνδυασμό εκλέγονται οι : Γιώργος Πόκκιας με 38 ψήφους, ο Τηλέμαχος Καμπούρης με 33 ψήφους, ο Βασίλης Μανέτας με 30 ψήφους, ο Στράτος Καρίκης με 28 ψήφους και η Τσαμπίκα Κιαχαγιά με 28 ψήφους. Απο τους ανεξάρτητους εκλέγονται οι Γιώργος μαραγκός με 10 ψήφους, ο Γιώργος Κυρίτσης με 7 ψήφους και ο Νίκος Καιλής με 6 ψήφους. Για την ΚΕΔΕ εκπρόσωποι εξελέγησαν οι: Φώτης Χατζηδιάκος με 50 ψήφους, ο Τάσος Σπανός με 34 ψήφους, ο Φωτεινιάς Νίκος με 32 ψήφους, ο Κώστας Ταρασλιάς με 32 ψήφους και ο Πράσινος Δημήτρης με 17 ψήφους.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...