To παστίτσιο της τεμπέλας - Του διατροφολόγου Μανώλη Μοράρη

ΤΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ
-Yλικά:
•    300γρ. μακαρόνια χοντρά για παστίτσιο
•    11/2 λίτρο γάλα χαμηλών λιπαρών
•    150γρ. γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
•    3 αβγά
•    250γρ. φέτα χαμηλή σε λιπαρά
•    μοσχοκάρυδο
•    πιπέρι μαύρο


           Εκτέλεση:


Στρώνετε τα μακαρόνια άβραστα σε ένα ταψί, ώστε να καλύψετε όλη      την επιφάνεια του χωρίς να αλληλοκαλύπτονται.
Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αβγά, προσθέτετε το γιαούρτι, τη φέτα ψιλοκομμένη, το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι.
Αραιώνετε το μείγμα προσθέτοντας το γάλα σιγά σιγά και ανακατεύοντας συνεχώς.
Περιχύνετε με το παραπάνω μείγμα τα άβραστα μακαρόνια.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.

Φωτογραφικό υλικό

Αποτελέσματα Εκλογών 2019

Εκλογές 2019

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Mε χιλιάδες συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου,  ξεκίνησε το πιο...
Πρώτος σταθμός της περιοδείας του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Δωδεκάνησο...
Ανακοινώθηκαν οι σταυροί που έλαβαν οι υποψήφιοι όλων των παρατάξεων στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου...
Σύμφωνα με στοιχεία που επεξεργάστηκε το Πρωτοδικείο Ρόδου  οι σταυροί προτίμησης που έλαβαν...