ΤΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ
-Yλικά:
• 300γρ. μακαρόνια χοντρά για παστίτσιο
• 11/2 λίτρο γάλα χαμηλών λιπαρών
• 150γρ. γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
• 3 αβγά
• 250γρ. φέτα χαμηλή σε λιπαρά
• μοσχοκάρυδο
• πιπέρι μαύρο
Εκτέλεση:
Στρώνετε τα μακαρόνια άβραστα σε ένα ταψί, ώστε να καλύψετε όλη την επιφάνεια του χωρίς να αλληλοκαλύπτονται.
Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αβγά, προσθέτετε το γιαούρτι, τη φέτα ψιλοκομμένη, το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι.
Αραιώνετε το μείγμα προσθέτοντας το γάλα σιγά σιγά και ανακατεύοντας συνεχώς.
Περιχύνετε με το παραπάνω μείγμα τα άβραστα μακαρόνια.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.