Παροχή τηλεφωνικής ψυχολογικής υποστήριξης από Πανάκεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Οι πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουν όλοι οι πολίτες αυτές τις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα μας, αφήνουν ισχυρό ψυχολογικό αποτύπωμα και ορισμένοι συμπολίτες μας θα χρειαστούν σίγουρα την ανάγκη υποστήριξης από ειδικό.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου σε συνεργασία με την Εταιρεία Ανάπτυξης Κοινοτικών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας «Πανάκεια» με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης και με την εξειδικευμένη επιστημονική γνώση της ομάδας της, θα παρέχουν τηλεφωνική συμβουλευτική βοήθεια στους πολίτες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 To επιστημονικό προσωπικό της «Πανάκεια» είναι διαθέσιμο να παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής διαχείρισης του άγχους και αντίστοιχης υποστήριξης συναισθηματικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων σε όσους συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού SARSCoV 2.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της «Πανάκεια» είναι τα κάτωθι: 2241 0 39530 και 2241 0 78315 και ώρες λειτουργίας καθημερινά,  από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

 

 

 

 

 

 

Να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο και επιστημονικό υπεύθυνο της «Πανάκεια» Ιατρό Ψυχίατρο κ. Αναστάσιο Πλατή για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας ότι μαζί θα δώσουμε και αυτή τη μάχη προκειμένου  να αναχαιτίσουμε την πανδημία, διατηρώντας τη σωματική και  ψυχική μας υγεία.

 

 

 

 
 

Για τον Ι.Σ.Ρ.
 


Ο Πρόεδρος                                          Ο Γεν. Γραμματέας


Ηλίας Ι. Τσέρκης                                Μιχαήλ Ν. Βολονάκης


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...