Παρουσιάσεις βιβλίων Κασιωτών Συγγραφέων στη Κάσο

ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΣΙΩΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ»-Δύο παρουσιάσεις βιβλίων ισάριθμων αξιόλογων Κασιωτών συγγραφέων έγιναν στην Κάσο το διήμερο 21&22 Αυγούστου. Οι εκδηλώσεις έγιναν με την συνεργασία της Π.Ε. Καρπάθου-Κάσου (Επαρχείο) και τον Δήμο Κασίων (ΚΟ.ΔΕ.ΔΗ.Κ)      
Συγκεκριμένα:
 -Την Πέμπτη 21 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του γυμνασίου και λυκείου Κάσου παρουσιάστηκε το βιβλίο ‘’ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ’’ του Μ.Δ.Κομνηνού. Ενα βιβλίο περιηγητικού χαρακτήρα που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Γιώργος Βαξεβανίδης. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η  Φανή  Παρλή, ενώ παράλληλα έγινε προβολή slides από τον συγγραφέα.
  -Την επομένη στον ίδιο χώρο έγινε η παρουσίαση του έργου του +π.Ζαχαρία Χαλκιάδη, την έκδοση (φωτογραφική αναπαραγωγή) συγχρηματοδότησαν η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου / Τμήμα Πολιτισμού, η Π.Ε. Καρπάθου-Κάσου και ο Δήμος Κασίων. Την παρουσίαση έκανε ο καθηγητής Θεολογίας του Παν/μίου Αθηνών Μανώλης Π. Περσελής. χαιρετισμούς απεύθυναν ο Επαρχος Καρπάθου-Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος, ο Δήμαρχος Κασίων Δημήτρης Ερωτόκριτος και εκ’μέρους της οικογένειας Ζ. Χαλκιάδη , η κόρη του Ελένη Χαλκιάδη Βαξεβανίδη , η οποία ευχαρίστησε τους διοργανωτές.
        Τις δύο παραπάνω εκδηλώσεις παρακολούθησε αρκετός κόσμος, ενώ στους παραβρισκόμενους διατέθηκαν αντίτυπα των δύο έργων.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΝ ΡΟΔΟΥ Όχι στην διάλυση του Γενικού Νοσοκομείου...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...
Και εκεί που συζητούσαν για το ελάφι και την εισήγηση του Σάββα Καραταπάνη για σύναψη μνημονίου με...