Παρουσιάσεις βιβλίων Κασιωτών Συγγραφέων στη Κάσο

ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΣΙΩΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ»-Δύο παρουσιάσεις βιβλίων ισάριθμων αξιόλογων Κασιωτών συγγραφέων έγιναν στην Κάσο το διήμερο 21&22 Αυγούστου. Οι εκδηλώσεις έγιναν με την συνεργασία της Π.Ε. Καρπάθου-Κάσου (Επαρχείο) και τον Δήμο Κασίων (ΚΟ.ΔΕ.ΔΗ.Κ)      
Συγκεκριμένα:
 -Την Πέμπτη 21 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του γυμνασίου και λυκείου Κάσου παρουσιάστηκε το βιβλίο ‘’ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ’’ του Μ.Δ.Κομνηνού. Ενα βιβλίο περιηγητικού χαρακτήρα που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Γιώργος Βαξεβανίδης. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η  Φανή  Παρλή, ενώ παράλληλα έγινε προβολή slides από τον συγγραφέα.
  -Την επομένη στον ίδιο χώρο έγινε η παρουσίαση του έργου του +π.Ζαχαρία Χαλκιάδη, την έκδοση (φωτογραφική αναπαραγωγή) συγχρηματοδότησαν η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου / Τμήμα Πολιτισμού, η Π.Ε. Καρπάθου-Κάσου και ο Δήμος Κασίων. Την παρουσίαση έκανε ο καθηγητής Θεολογίας του Παν/μίου Αθηνών Μανώλης Π. Περσελής. χαιρετισμούς απεύθυναν ο Επαρχος Καρπάθου-Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος, ο Δήμαρχος Κασίων Δημήτρης Ερωτόκριτος και εκ’μέρους της οικογένειας Ζ. Χαλκιάδη , η κόρη του Ελένη Χαλκιάδη Βαξεβανίδη , η οποία ευχαρίστησε τους διοργανωτές.
        Τις δύο παραπάνω εκδηλώσεις παρακολούθησε αρκετός κόσμος, ενώ στους παραβρισκόμενους διατέθηκαν αντίτυπα των δύο έργων.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...