Παρουσίαση του βιβλίου του ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα " Η ζωή που έλειπε" στη Ρόδο

Το Βιβλιοχαρτοπωλείο "Η Πηγή", ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου "Το Αμπερνάλλι" και οι Εκδόσεις "Μίνωας" παρουσιάζουν τον ηθοποιό και συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα και το βιβλίο του "Η Ζωή που έλειπε", την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, στη Στέγη του Συλλόγου στις 19:00.

      «... Δύο ιστορίες αγάπης και απόλυτου έρωτα εμπνευσμένες από ένα αληθινό γεγονός που συνέβη την περίοδο της Kατοχής. Μπορούν ένας άνδρας και μια γυναίκα που συναντιούνται σήμερα και ερωτεύονται παράφορα να συνεχίσουν τον έρωτα δυο ανθρώπων που έζησαν σχεδόν εβδομήντα χρόνια πριν; Ποιο είναι το καλά κρυμμένο μυστικό που συνδέει αυτές τις δύο ιστορίες;
Και πώς αντιδρούν όταν αυτό έρχεται στο φως και είναι ικανό να επηρεάσει δραματικά τη ζωή όχι μόνο τη δική τους αλλά και των γύρω τους; Θα γίνει η αλήθεια αιτία να διαλυθεί μια μοναδική σχέση ή θα ενώσει ακόμα πιο πολύ αυτούς τους ανθρώπους στο σήμερα, που άθελά τους βρέθηκαν να κληρονομούν τις τραγικές αλλά γεμάτες έρωτα ιστορίες των προγόνων τους; Πολλές φορές η μοίρα κεντά το μέλλον των ανθρώπων κοιτάζοντας πίσω στο παρελθόν τους…»

Ο συγγραφέας που θα μιλήσει και θα υπογράψει βιβλία, σημειώνει: «Είναι μεγάλη η τιμή που μου γίνεται ανήμερα μιας τόσο σημαντικής μέρας για την Ελλάδα να πραγματοποιηθεί στη Ρόδο η παρουσίαση του «Η ζωή που έλειπε» που είναι και ο ''φυσικός" χώρος του βιβλίου. Ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά».

Μερικές κριτικές από όσους διάβασαν το βιβλίο  (greekbooks.gr):
-    «Απίστευτο βιβλίο. Νιώθω τυχερή που το διάβασα. Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης που αξίζει να την διαβάσεις…σε ταξιδεύει!»
-    «Διαβάζοντας το βρίσκεσαι πραγματικά μέσα στην ιστορία! Είναι υπέροχο.. Καταπληκτικό ..υπέροχο. Μπράβο σας κ. Κρομμύδα.»
-    «Το ρούφηξα μέσα σε λίγες ώρες. Μου άφησε όμως ένα κενό...ποια ήταν τα δύο νησιά που αναφέρεται και που βρίσκεται η Σπηλιά της Σιωπής. Θα ήθελα πολύ να τα επισκεφτώ μια μέρα.»
-    «Όταν ένα βιβλίο καταφέρνει να σε ταξιδέψει, να διώξει τη μιζέρια κ τα προβλήματα , όταν καταφέρνει να σε βάλει σε έναν άλλο κόσμο δικό του , τότε σίγουρα αξίζει να το διαβάσεις!! θερμά συγχαρητήρια στον Κώστα Κρομμύδα κ αναμένουμε το επόμενο..»
-    «Ότι πιο δυνατό και όμορφο σε συναισθήματα... Σε κάνει να θέλεις απλώς να αφήσεις τα περιττά που σε προβληματίζουν στην καθημερινότητα σου και να θες να επικεντρωθείς στις πραγματικές αξίες της ζωής! Χίλια μπράβο!»
-    «Ένα βιβλίο που αγόρασα το διαβάσαμε τρία άτομα στην οικογένεια. Εγώ η γυναίκα μου και ο γιος μου 16 χρόνων. Όλοι μαζί λέμε το ίδιο. Μην το χάσετε αυτό το βιβλίο. Είναι εξαιρετικό από κάθε άποψη. Σας το προτείνω χωρίς κανένα ενδοιασμό. Αντίθετα μάλιστα θα χάσετε αν δεν το διαβάσετε. Μπράβο.»

Βίντεο από τις εκδόσεις Μίνωας: http://youtu.be/nzDAeULVYyY .



Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου
«Το Αμπερνάλλι»

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...