Παρουσίαση του βιβλίου "Η ζωή που έλειπε" στη Ρόδο

Ο ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας επισκέπτεται τη Ρόδο και παρουσιάζει το βιβλίο του «Η ζωή που έλειπε», την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στις 19:00 στη Στέγη του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», σε συνεργασία με το Βιβλιοχαρτοπωλείο "Η Πηγή" και τις Εκδόσεις "Μίνωας".

Η χρονική συγκυρία της εθνικής επετείου και του τόπου με την παρουσίαση, είναι εξαιρετική αφού οι δύο ιστορίες αγάπης είναι εμπνευσμένες από ένα αληθινό γεγονός που συνέβη την περίοδο της Kατοχής. Εβδομήντα χρόνια μετά, σήμερα δηλαδή, ένας άνδρας και μια γυναίκα συναντιούνται και ερωτεύονται παράφορα. Μπορούν να συνεχίσουν τον έρωτα δυο ανθρώπων;

To βιβλίο θα προλογίσουν:
Δέσποινα Χατζησάββα, δασκάλα,
Νικολέτα Χατζηγεωργίου, εκπαιδευτικός και
Χρήστος Θεολόγος, εκπαιδευτικός.

Ο συγγραφέας σημειώνει σχετικά με την παρουσία του στη Ρόδο: «Είναι μεγάλη η τιμή που μου γίνεται ανήμερα μιας τόσο σημαντικής μέρας για την Ελλάδα να πραγματοποιηθεί στη Ρόδο η παρουσίαση του «Η ζωή που έλειπε» που είναι και ο ''φυσικός" χώρος του βιβλίου. Ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά».

Μερικές κριτικές από όσους διάβασαν το βιβλίο  (greekbooks.gr):
-    «Απίστευτο βιβλίο. Νιώθω τυχερή που το διάβασα. Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης που αξίζει να την διαβάσεις…σε ταξιδεύει!»
-    «Διαβάζοντας το βρίσκεσαι πραγματικά μέσα στην ιστορία! Είναι υπέροχο.. Καταπληκτικό ..υπέροχο. Μπράβο σας κ. Κρομμύδα.»
-    «Το ρούφηξα μέσα σε λίγες ώρες. Μου άφησε όμως ένα κενό...ποια ήταν τα δύο νησιά που αναφέρεται και που βρίσκεται η Σπηλιά της Σιωπής. Θα ήθελα πολύ να τα επισκεφτώ μια μέρα.»
-    «Όταν ένα βιβλίο καταφέρνει να σε ταξιδέψει, να διώξει τη μιζέρια κ τα προβλήματα, όταν καταφέρνει να σε βάλει σε έναν άλλο κόσμο δικό του , τότε σίγουρα αξίζει να το διαβάσεις!»
-    «Ότι πιο δυνατό και όμορφο σε συναισθήματα... Σε κάνει να θέλεις απλώς να αφήσεις τα περιττά που σε προβληματίζουν στην καθημερινότητα σου και να θες να επικεντρωθείς στις πραγματικές αξίες της ζωής! Χίλια μπράβο!»

Βίντεο από τις εκδόσεις Μίνωας: http://youtu.be/nzDAeULVYyY .



Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου
«Το Αμπερνάλλι»

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...