Παρουσίαση της Αύξησης Κεφαλαίου της Τράπεζας Δωδεκανήσου σε Κάλυμνο και Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Έγιναν παρουσιάσεις  της Αύξησης Κεφαλαίου

τηςΣυνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου στην  ΚΑΛΥΜΝΟ και στην ΚΩ,

 

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και του επιχειρηματικού κόσμου,  πραγματοποιηθήκαν οι παρουσιάσεις  της Αύξηση Κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου  στην  Κάλυμνο την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013  και στην ΚΩ, την Τέταρτη 9 Οκτωβρίου,  ώρα 19.00 στα κατά τόπους γραφεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Ο Πρόεδρος της Τράπεζας κος Γ. Φρονας και ο Γ. Διευθυντής κος Α. Μαγγαφας κάλεσαν όλους τους Κώους και τους Καλύμνιους να συμμετάσχουν στην αύξηση και τόνισαν την σπουδαιότητα  της ύπαρξης μιας δικής μας τοπικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, ενώ ο κος Π. Γεωργάκης Οικονομικός Σύμβουλος της Τράπεζας, παρουσίασε αναλυτικά τις λεπτομέρειες της Αύξησης Κεφαλαίου, αναφερόμενος παράλληλα στην στήριξη που παρέχει στις τοπικές επιχειρήσεις.

 

Στην παρουσίαση στην Κάλυμνο σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο μητροπολίτης κ. Παΐσιος, οποίος όπως τόνισε ήταν και από τους πρώτους συνεταίρους της τράπεζας Δωδεκανήσου,  ο Δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Α. Καλαθιανάκης, και  το μέλος του Δ.Σ. της Τράπεζας κ. Ι. Διαμαντής.

Στην Κω στην παρουσίαση παραβρέθηκαν και τοποθετήθηκαν, εκφράζοντας την αμέριστη υποστήριξη τους στην προσπάθεια της Τράπεζας Δωδεκανήσου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κω & Νισύρου Ναθαναήλ,  ο Δήμαρχος κ. Καίσερλης,ο τέως  Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΔ κος Γ. Χαλκιδιός και εκπρόσωποι επαγγελματικών συλλόγων. Παρόντες ήταν επίσης οι τέως Β Αντιπρόεδροι του Δ.Σ. της Τράπεζας Δωδεκανήσου κ.κ.Ι. Χατζηνικόλας και Ν. Πουλιού.

Επισημαίνεται το ενδιαφέρον των Δωδεκανησίων, μελών και μη, για την Αύξηση Κεφαλαίου  της Τράπεζας μας, τόσο στην Ρόδοόσο και σε όλα τα νησιά μας, γεγονός που αποδεικνύει ότι το κάλεσμα της Τράπεζας αλλά και όλων των φορέων για στήριξη της δικής μας τοπικής Τράπεζας, έχει βρει θερμή ανταπόκριση.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος της τράπεζας κος Γιώργος Φρόνας:Κανένας Δωδεκανήσιος, δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος στην προσπάθεια αυτή! Η Αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της Τράπεζας Δωδεκανήσου μας αφορά όλους! Αφορά το μέλλον των επιχειρήσεων μας, το μέλλον της τοπικής μας οικονομίας.

Σε τελική ανάλυση  αφορά την δυνατότητα μας να εξασφαλίσουμε ως τόπος, τα εργαλεία και τους οργανισμούς, όπως είναι η Τράπεζα Δωδεκανήσου,  που θα μας επιτρέψουν να στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις, για την οικονομική ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας!

Από το Δ.Σ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...