Παρουσίαση αποτελεσμάτων διαδικτυακής καμπάνιας προβολής της Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Τα αποτελέσματα της σύγχρονης διαδικτυακής καμπάνιας προβολής της Κω, στις βασικές αγορές του εξωτερικού αλλά και στη χώρα μας, που οργάνωσε και χρηματοδότησε στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου ο Δήμος Κω, θα παρουσιαστούν από την ομάδα marketing που ανέλαβε την υλοποίηση του σχεδίου.

Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μεθαύριο Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, στις 11.00, παρουσία του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά & του Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Βασίλη Μανιά.

Η διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «Refresh your story in Kos» διεξήχθη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Google display, Facebook & Instagram) για την προβολή & διαφήμιση της Κω, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, καθώς και στον τουρισμό μακράς διαμονής με έμφαση στους επισκέπτες τουριστικών προορισμών (ταξιδιώτες) που αναζητούν επιλογές μακροχρόνιας διαμονής.

Η καμπάνια εστίασε στην ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών που μπορεί να προσφέρει στον ταξιδιώτη το νησί μας, σε πέντε ενότητες:

Refresh your heart: απέραντες παραλίες, ήλιος και θάλασσα

Refresh your senses: γαστρονομία και τοπικά προϊόντα

Refresh your mind: Ιπποκράτης και Ιστορία

Refresh your body: ποδήλατο και δραστηριότητες

Refresh your way of living: φιλοξενία για επισκέπτες μακράς διαρκείας.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε ιστοσελίδα στη διεύθυνση: https://refresh.kos.gr/ σε τρεις γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά) και κατάλληλο υλικό για να αναδείξει τις ανωτέρω ενότητες.

Ενώ δημιουργήθηκαν και οι επίσημες σελίδες προβολής της Κω στο Facebook και το Instagram: https://www.facebook.com/visitkosgreece/ & https://www.instagram.com/visitkosgreece/ .

 

Γραφείο Τύπου

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Σε κάθε αρμόδιο Δικαστήριο και Αρχή ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΟΧΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ 1. Βαλεντίνης...
Την παραίτηση του απο τη θέση αντιδημάρχου υπέβαλλε ο Γιώργος Τριάνος στο δήμαρχο Ρόδου Αντώνη...
Μέτα τον Γιώργο Τριάντο, παραιτήθηκε απο τα νέα καθήκοντα που του ανέθεσε ο δήμαρχος Ρόδου, αυτά...