Παραμυθοχώρα στις Πηγές Καλλιθέας: Τελετή λήξης!

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Παραμυθοχώρα στις Πηγές ΚαλλιθέαςΤελετή λήξης!

 

Με μια εντυπωσιακή τελετή λήξης η Παραμυθοχώρα στις Πηγές Καλλιθέας ολοκλήρωσε το εορταστικό της πρόγραμμα την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023.

 

Η ομάδα της παραμυθοχώρας με παρουσιαστές την Ρένα Ορφανού και τον μάγο Gathan, τα ξωτικά, τους καλικάντζαρους, τους ήρωες των παραμυθιών και τον Άγιο Βασίλη, παρουσίασαν ένα διαδραστικό show με την ενεργή συμμετοχή μικρών και μεγάλων θεατών!

 

Από τις 17, 18, 23, 24, 26, 30, 31 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου χιλιάδες Ροδίτες και ξένοι επισκέπτες πέρασαν μοναδικές εορταστικές στιγμές στην παραμυθοχώρα, γεμάτες από δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά.

 

Ενώ, η μεγάλη ροτόντα με υπέροχη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση φιλοξένησε  καλλιτεχνικές και μουσικές εκδηλώσεις.

 

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δεκάδες παραστάσεις και δράσεις από την καλλιτεχνική ομάδα της παραμυθοχώρας όπου σε όλες υπήρχαν καινοτόμα εκπαιδευτικά στοιχεία.

 

Όλες τις ημέρες οι μουσικές μελωδίες από γνωστούς ντόπιους καλλιτέχνες έδιναν τον εορταστικό τόνο διασκέδασης για όλες τις ηλικίες

 

Η παραμυθοχώρα έκλεισε αυτή την εορταστική περίοδο με πολύ μαγεία, χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους και έδωσε ραντεβού σε όλους, για τα επόμενα Χριστούγεννα με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις!

 

Καλή Χρονιά σε όλους με τις καλύτερες ευχές!

--

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Η Ματίνα Χατζημάρκου,σύζυγος του Νεκτάριου Σαντορινιού έστειλε σήμερα,πρώτη φορά μετά το θάνατο του...
Ρόδος, 07/02/2023 - Επιστολή Νεκτάριου Σαντορινιού   «Εδώ και καιρό η χώρα μας βιώνει...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...