Παρέμβαση του Δημήτρη Γάκη στη Βουλή για το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παραδείσι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Παρέμβαση του Δημήτρη Γάκη στη Βουλή για το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παραδείσι»

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτριος Γάκης, κατάθεσε ως αναφορά προς τους υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και Εσωτερικών την επιστολή του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου, με θέμα την κατάργηση του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ Παραδεισίου.
Όπως τονίζεται στην επιστολή, το τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ, εξυπηρετεί πέραν του Παραδεισίου, τα χωριά Δαματριά, Θεολόγος, Σορωνή, Φάνες, Καλαβάρδα, Διμυλιά, Ελεούσα, Αρχίπολη, Σάλακος, Απόλλωνα, Πλατάνια, το ίδρυμα Χ.Π «Άγιος Ανδρέας», τα στρατόπεδα του Καλαμώνα και τον Διεθνή Αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας», μια περιοχή που κατοικούν περίπου 9000 άτομα.
Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των πολιτών του Παραδεισίου και των άλλων χωριών της περιοχής και θεωρούμε ότι θα πρέπει να διερευνηθεί άμεσα η δυνατότητα στελέχωσης του τοπικού ταχυδρομικού γραφείου μέσω της διαδημοτικής κινητικότητας. Η αποδόμηση του κράτους και η υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη στη νησιωτική χώρα, πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να δοθεί άμεσα και επί της ουσίας λύση για τη εύρυθμη λειτουργία του τοπικού γραφείου των ΕΛΤΑ στο Παραδείσι.
Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...