Παράνομοι μετανάστες απο Σύμη: Θα Πάμε Γερμανία! Όποιος έχει χρήματα πάει παντού!

Έφυγαν σχεδόν όλοι οι παράνομοι μετανάστες που είχαν φθάσει πριν απο τρεις ημέρες στην όμορφη Σύμη.

Είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης, συνολικά σαράντα ένας (41) αλλοδαποί, από τους οποίους δυο (2) γυναίκες υπήκοοι Παλαιστίνης και τριάντα εννέα υπήκοοι Συρίας (21 άνδρες - 11 γυναίκες - 7 παιδία), σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, οι μη νόμιμοι μετανάστες εντοπίστηκαν στις περιοχές Πανορμίτης και Αιγιαλός, και όπως πρόεκυψε από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα στο νησί τους μετέφερε χθες το απόγευμα θαλαμηγός προερχόμενη από τουρκικά παράλια, η οποία αφού τους αποβίβασε αποχώρησε.

Στις δύο ημέρες παραμονής τους στη Σύμη συνέβησαν ενδιαφέρονται πράγματα. Από τους 41,οι δέκα περίπου έμειναν σε ξενοδοχεία με όλα τα κομφόρ! Το κόστος διαμονής ανά ημέρα, όπως πληροφορηθήκαμε είναι γύρω στα 60 ευρώ το άτομο. Σε συζητήσεις που είχαν με ντόπιους τους έλεγαν οτι θα πάνε στη Γερμανία. Σε ερώτηση πως είναι δυνατόν αυτό αφού απαγορεύεται, η απάντηση ήταν, ότι όταν έχεις χρήματα πας παντού!Εν πάση περίπτωση έφυγαν οι περισσότεροι με κατεύθυνση την Γερμανία!Να σημειωθεί οτι στελέχη του Λιμεναρχείου Σύμης,σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κληθεί στο Αρχηγείο του Λιμενικού για να πάρουν οδηγίες αφού οι "αφίξεις" απο απέναντι είναι συχνές. ΠΗΓΗ:VEREMA

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...