Παράνομοι μετανάστες απο Σύμη: Θα Πάμε Γερμανία! Όποιος έχει χρήματα πάει παντού!

Έφυγαν σχεδόν όλοι οι παράνομοι μετανάστες που είχαν φθάσει πριν απο τρεις ημέρες στην όμορφη Σύμη.

Είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης, συνολικά σαράντα ένας (41) αλλοδαποί, από τους οποίους δυο (2) γυναίκες υπήκοοι Παλαιστίνης και τριάντα εννέα υπήκοοι Συρίας (21 άνδρες - 11 γυναίκες - 7 παιδία), σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, οι μη νόμιμοι μετανάστες εντοπίστηκαν στις περιοχές Πανορμίτης και Αιγιαλός, και όπως πρόεκυψε από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα στο νησί τους μετέφερε χθες το απόγευμα θαλαμηγός προερχόμενη από τουρκικά παράλια, η οποία αφού τους αποβίβασε αποχώρησε.

Στις δύο ημέρες παραμονής τους στη Σύμη συνέβησαν ενδιαφέρονται πράγματα. Από τους 41,οι δέκα περίπου έμειναν σε ξενοδοχεία με όλα τα κομφόρ! Το κόστος διαμονής ανά ημέρα, όπως πληροφορηθήκαμε είναι γύρω στα 60 ευρώ το άτομο. Σε συζητήσεις που είχαν με ντόπιους τους έλεγαν οτι θα πάνε στη Γερμανία. Σε ερώτηση πως είναι δυνατόν αυτό αφού απαγορεύεται, η απάντηση ήταν, ότι όταν έχεις χρήματα πας παντού!Εν πάση περίπτωση έφυγαν οι περισσότεροι με κατεύθυνση την Γερμανία!Να σημειωθεί οτι στελέχη του Λιμεναρχείου Σύμης,σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κληθεί στο Αρχηγείο του Λιμενικού για να πάρουν οδηγίες αφού οι "αφίξεις" απο απέναντι είναι συχνές. ΠΗΓΗ:VEREMA

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Το άρθρο του Γ. Νικητιάδη, που ακολουθεί, δημοσιεύεται στο μεγάλο ιστότοπο «The Caller» - ΟΙ...
Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΒΡΩΜΙΚΟ 89»,ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ...
Δημήτρης Θ. Κρεμαστινός … Πεθαίνει όποιος λησμονιέται - Του Χαράλαμπου Ι. Πλάτση - Εκλογές...
Ρόδος, 10Ιουνίου2020 - Μήνυμα του Προέδρου της Dodekanisos Seaways, Χρήστου Σπανού, για το...