Παράδοση rapid test από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην 80 ΑΔΤΕ της Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Παράδοση rapid test από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην 80 ΑΔΤΕ της Κω

- Στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 και του περιορισμού διασποράς του κορωνοϊού, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μετά την 95 ΑΔΤΕ της Ρόδου, εφοδίασε με rapid test και την 80 ΑΔΤΕ της Κω.

 

Η παράδοση των rapid test έγινε στο Επαρχείο της Κω, από τον Έπαρχο Κω, Ιωάννη Καμπανή, ενόψει της παρουσίασης νεοσυλλέκτων για κατάταξη στον Στρατό Ξηράς.  

 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθημερινά εξαντλεί τις δυνατότητές της στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει, από την αρχή της εμφάνισης της κρίσης, για την υγειονομική θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας, φορέων και υπηρεσιών, αλλά και του ιδιωτικό τομέα,  με υγειονομικό υλικό που από την αρχή φρόντισε να εξασφαλίσει, παρά τις δυσκολίες που συνάντησε,  εξαιτίας της εκτόξευσης της παγκόσμιας ζήτησης που διαμόρφωσε η πανδημία.

Ο προσπάθεια υγειονομικής θωράκισης των νησιών με σκοπό την προστασία του πληθυσμού τους και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των νησιωτών και στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, παραμένει προτεραιότητα για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και γι αυτήν εργάζεται εντατικά.

 

 

Το Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...