Παράδοση υγειονομικού υλικού στο ΕΚΑΒ Ρόδου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Παράδοση υγειονομικού υλικού στο ΕΚΑΒ Ρόδου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

- Στο πλαίσιο της θωράκισης των δομών υγείας των νησιών, για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid- 19, από την πρώτη φάση της μέχρι και σήμερα, στην παράδοση ποσοτήτων υγειονομικού υλικού στο ΕΚΑΒ Ρόδου προέβη σήμερα ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου, για την προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και του πληρώματος του ΕΚΑΒ που έρχεται σε άμεση επαφή με τα κρούσματα του κορωνοϊού.

 

Το υλικό  παρέλαβε ο Προϊσταμένος ΕΚΑΒ Ρόδου Χαράλαμπος Τσουμπλέκας, ο οποίος για μια ακόμη φορά ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την στήριξη και  την αποφασιστική συνδρομή της στον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από την έναρξη της πανδημίας δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει το δημόσιο σύστημα υγείας και τους ανθρώπους του και συνεχίζει να το κάνει, εξαντλώντας κάθε διοικητικό και οικονομικό όριο και δυνατότητα παρέμβασης.

 

Η  προστασία του πληθυσμού των νησιών  και η  ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των νησιωτών και στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, παραμένει προτεραιότητα για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και γι αυτήν εργάζεται εντατικά.

 

 

Το Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...