Παράδοση τροφίμων από την Πλεύση Ελευθερίας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Φανών

 

  • Παράδοση τροφίμων από την Πλεύση Ελευθερίας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Φανών.

    Έντεκα χρόνια μνημονίων, λιτότητας, αντιλαϊκών πολιτικών, περικοπών μισθών και συντάξεων, συν δύο χρόνια πανδημίας με ανεργία και υποαπασχόληση, έφεραν στη Ρόδο και στα νησιά μας, τραγικές συνέπειες στους εργαζόμενους στον τουρισμό και σε όλους τους κλάδους που εξαρτώνται από αυτόν.

    Το κόμμα της Πλεύσης Ελευθερίας και η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, γνωρίζοντας τις μεγάλες οικονομικές ανάγκες της κοινωνίας μας, παράλληλα με τους κοινωνικούς αγώνες που δίνουν για την βελτίωση της ζωής του Λαού μας, εκφράζουν και έμπρακτα και συμβολικά, την συμπαράσταση τους, με την δωρεά τροφίμων αξίας 1.000 ευρώ, που θα διανεμηθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε τουλάχιστον εκατό οικογένειες συμπολιτών μας σε όλη τη Ρόδο, οι οποίες τα έχουν απόλυτη ανάγκη.

    Τα τρόφιμα αυτά, παραδώσαμε σήμερα, 31-12-2021, στον κύριο Βασίλη Νικολίτση, πρόεδρο της Κοινότητας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Φανών, για να διανεμηθούν άμεσα.

    Η Πλεύση Ελευθερίας και η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα συνεχίσουν σταθερά τους αγώνες τους, για την εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής, προς όφελος της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού.

    Είθε το 2022, να αποτελέσει μια χρονιά ορόσημο και αφετηρία για οργανωμένη, συνειδητή πάλη, για μια άλλη πορεία της Πατρίδας μας.

    Όπου όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, θα ζουν, θα εργάζονται, θα δημιουργούν και θα προοδεύουν με ασφάλεια και με αξιοπρέπεια, χωρίς αβεβαιότητα και ένδεια.

    Η Πλεύση Ελευθερίας, θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης γι αυτό, με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο και με όλες τις δυνάμεις της.

    Καλό, γόνιμο, δημιουργικό 2022,

    με υγεία, με ατομική και κοινωνική ευτυχία!

    Ευαγγελία Παναή

    Πλεύση Ελευθερίας

     

     

     

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...