Παράδοση του ποδηλάτου στην τυχερή κλήρωσης Ελένη Σοφού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παράδοση του ποδηλάτου στην τυχερή κλήρωσης  Ελένη Σοφού
Μετά από μια αρκετή καθυστέρηση που δεν οφείλεται στην αμέλεια αλλά στο φόρτο υποχρεώσεων , η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ παρέδωσε το ποδήλατο στην τυχερή Ελένη Σοφού, που είχε  αναδειχτεί  στο περίπτερο μας στην 48η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και  Αγροτικής  Οικονομίας.
Η  χαρά μας μεγάλη γιατί διαπιστώσαμε ότι το ποδήλατο θα χρησιμοποιηθεί από νεαρό μέλος της οικογένειάς,  έχοντας γνώσεις για ασφαλή κυκλοφορία ως χρήστης ποδηλάτου.
Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, ευχαριστεί την ΒΑΚΑΡ Α.Ε για την χορηγία του ποδηλάτου, στηρίζοντας τις προσπάθειές μας. Είναι κοντά μας με την παρουσία της στις πολλαπλές μας δράσεις, από την πρώτη στιγμή που εντάχτηκε στο δυναμικό της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, ως μέλος της.
Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, θα συνεχίσει την προσπάθειά της, με  δράσεις για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών όλων των ηλικιών, αντιγράφοντας πρακτικές από Ευρωπαϊκές χώρες που κατάφεραν να μειώσουν τα τροχαία συμβάντα, πιστεύουμε ότι αξίζει να προσπαθούμε, γιατί η ανθρώπινη ΖΩΗ είναι ανεκτίμητη.
Είμαστε αισιόδοξοι, παρά την οικονομική κρίση που πλήττει όλους μας, να στηρίξουν  όπως στήριξαν οι ευαισθητοποιημένοι  συμπολίτες μας  κάποια από τις μελλοντικές μας δράσεις.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...