Παράδοση καθισμάτων στο 4ο ΓΕΛ απο τις "Μαμάδες της Ρόδου"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 η έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης μετουσιώθηκε σε πράξη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πάρκου Ροδινιού σε ένα όμορφο αποκριάτικο πάρτι που οργάνωσε το φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο «Μαμάδες στη Ρόδο» με στόχο τη βελτίωση της σχολικής ζωής των μαθητών του 4ου Γενικού Λυκείου Ρόδου. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στην αγορά καθισμάτων της αίθουσας . Για ακόμη μια φορά χάρη στη στήριξη και  στην αγάπη του ροδιακού λαού, ο στόχος επιτεύxθηκε!

Συγκεκριμένα, όλα τα έσοδα της εκδήλωσης, που προήλθαν από τα εισιτήρια και την πώληση λαχνών, προσφέρθηκαν στο 4ο Γενικό Λύκειο για τον παραπάνω σκοπό. Στο αποκριάτικο πάρτι με θέμα τα ζώα της ζούγκλας μικροί και μεγάλοι χόρεψαν, έπαιξαν και διασκέδασαν μαζί με τα μέλη και τους εθελοντές των «Μαμάδων». Ο χορός και το παιχνίδι συμπληρώθηκε με πολλές χειροτεχνίες και κεράσματα για όλους. Μαθητές και μαθήτριες του 4ου ΓΕΛ βοήθησαν ως εθελοντές/ντριες ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τα μέλη των «Μαμάδων» για τον κοινό τους στόχο.  

Οι «Μαμάδες στη Ρόδο» με τη δράση αυτή, απέδειξαν για μία ακόμα φορά ότι λειτουργούν με γνώμονα την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά και καλλιεργούν στα παιδιά και στις οικογένειές τους την κοινωνική συνείδηση και την ιδέα της εθελοντικής προσφοράς.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες το τελευταίο χρονικό διάστημα ,τα καθίσματα αγοράστηκαν και παραδόθηκαν στο 4ο Γενικό Λύκειο. Ελπίζουμε σύντομα οι μαθητές να επιστρέψουν στον νέο τους χώρο εκδηλώσεων!

 

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Η Dodekanisos Seaways γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει 20% Έκπτωση και Δωρεάν...
Το άρθρο του Γ. Νικητιάδη, που ακολουθεί, δημοσιεύεται στο μεγάλο ιστότοπο «The Caller» - ΟΙ...
Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΒΡΩΜΙΚΟ 89»,ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ...
Δημήτρης Θ. Κρεμαστινός … Πεθαίνει όποιος λησμονιέται - Του Χαράλαμπου Ι. Πλάτση - Εκλογές...