Παράδοση ειδών καθαριότητας του προγράμματος ΤΕΒΑ στο δήμο Καρπάθου για διανομή στους δικαιούχους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΓΙΝΕ Η  ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ  ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ   ΤΕΒΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ   ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ.

- Πραγματοποιήθηκε   , η παράδοση  των  ειδών καθαριότητας   στο Δήμο Καρπάθου-Κέντρο Κοινότητας  και συγκεκριμένα στον υπεύθυνο για τη διανομή στους δικαιούχους κ. Ιωάννη Καραμηνά  στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους – ΤΕΒΑ.

Ο Δήμος Καρπάθου  υλοποιεί τη διανομή των προϊόντων μέσω της συμμετοχής του στην Κοινωνική Σύμπραξη (54) Καλύμνου – Καρπάθου – Κάσου του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΕΠ ΕΒΥΣ/ΤΕΒΑ/FEAD) με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που προγραμματίζει, χρηματοδοτεί και ελέγχει τις συγκεκριμένες δράσεις.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύει  το νησί μας και όχι μόνο είναι σημαντικό όλοι οι φορείς να σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που έχει στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των συνδημοτών  μας.  Αντίστοιχη  παράδοση και διανομή θα γίνει και για το Δήμο Ηρωικής Νήσου Κάσου . 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...