Παράδοση δύο νέων, σύγχρονων πολυθρόνων στον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ρόδου

Σε κλίμα ευφορίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 28.5.20 στις 11.00 στον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ρόδου η παράδοση δύο νέων, σύγχρονων πολυθρόνων αιμοδοσίας. Το αίτημα προήλθε από τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου "Αγ. Εφραίμ" προς τον Παρροδιακό Σύλλογο Αμερικής "Απόλλων" κατά τη διάρκεια του προσυνεδρίου τους που έλαβε χώρα στη Ρόδο τον Ιούλιο του 2019. Με προθυμία, τόσο ο πρόεδρος του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής, κ. Ηλίας Τομάζος όσο και όλα τα μέλη, ανταποκρίθηκαν άμεσα και ενήργησαν ώστε να εξασφαλιστεί το αναγκαίο ποσό για την δωρεά. Για άλλη μία φορά αποδείχθηκε όχι μόνο η φιλοπατρία των ξενιτεμένων Ροδίων, αλλά και η βαθιά αίσθηση προσφοράς στον ανώνυμο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη την στήριξη και την αλληλεγγύη εκ μέρους όλων μας. 

Ο πρόεδρος του Γ.Ν. Ρόδου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης, οι γιατροί της Αιμοδοσίας, οι αιμολήπτες και το νοσηλευτικό προσωπικό, παρέστησαν στη σεμνή τελετή και επιβεβαίωσαν τα οφέλη από τη σύμπνοια απόψεων και δράσεων. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής, κ. Λάζαρος Κασέκας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, κ. Φιλήμονας Νικολάου, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου και αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης και ο αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Συρόπουλο., Χαιρετισμό απηύθυνε και η Σύμβουλος του Δημάρχου Ρόδου σε θέματα Αποδήμων Ροδίων, κ. Δέσποινα Χατζηδιάκου. 

Ευχόμαστε ότι η ουσία της κίνησης θα βρει πρόθυμους αιμοδότες που θα αποδείξουν ότι η επένδυση στον πολιτισμό είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που δείχνουν με πράξεις το ενδιαφέρον για τις ανάγκες της αιμοδοσίας.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Η Dodekanisos Seaways γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει 20% Έκπτωση και Δωρεάν...
Το άρθρο του Γ. Νικητιάδη, που ακολουθεί, δημοσιεύεται στο μεγάλο ιστότοπο «The Caller» - ΟΙ...
Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΒΡΩΜΙΚΟ 89»,ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ...
Δημήτρης Θ. Κρεμαστινός … Πεθαίνει όποιος λησμονιέται - Του Χαράλαμπου Ι. Πλάτση - Εκλογές...