Παράγοντας νησιού στα βόρεια Δωδεκάνησα μπλεγμένος στο λαθρεμπόριο καυσίμων...

Η Δωδεκάνησος έχει την εμπλοκή της στο σκάνδαλο με το λαθρεμπόριο καυσίμων όπου ο ένας μετά τον άλλο προφυλακίζονται οι εμπλεκόμενοι. Οπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρες πηγές ένας από τους εμπλεκόμενος έχει στενή σχέση με νησί που βρίσκεται στα Βόρεια Δωδεκάνησα. Μάλιστα εμφανίζεται ως στενός συνεργάτης του εν ενεργεία δημάρχου με ισχυρές διασυνδέσεις...Η εμπλοκή αυτή πιθανόν να έχει παρενέργειες και στις προσεχείς εκλογές...Για την υπόθεση των καυσίμων με την οποία ασχολείται τις τελετυαίες ημέρες το πανελλήνιο ο Γιώργος Σούρλας, γενικός γραμμα΄τεας Διαφάνειας το χαρακτήρισε ως το μεγλαύτερο σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης.Στο σαιτ του τηλεοπτικού σταθμού ALFA υπάρχει το παρακάτω post: Ως "το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης" χαρακτήρισε το λαθρεμπόριο καυσίμων ο γ.γ. Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Γιώργος Σούρλας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha.
 
"Έχουν χαθεί 25 δισ. ευρώ τα τελευταία 25 χρόνια", είπε κ.Σούρλας, τονίζοντας ότι υπάρχει και νοθεία καυσίμων στις ένοπλες δυνάμεις.
 
Όπως επισήμανε, "λαθρεμπόριο και νοθεία δεν μπορούν να γίνουν χωρίς πολιτική στήριξη", ενώ πρόσθεσε πως από το 2007 έως το 2009 υπήρξαν τρεις εκθέσεις που έμειναν στα συρτάρια των υπουργείων, ενώ το 2003 καταργήθηκε το δελτίο παραγγελίας στα ναυτιλιακά καύσιμα και γίνονταν εικονικές παραδόσεις.
 
"Από πίσω είναι αυτοί που έχουν τα τάνκερ, τις ομάδες, τα μέσα ενημέρωσης", είπε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...