Πανορμίτης Μοσκιού: Αποκαλύψεων συνέχεια...12 χρόνια παλινωδίες και ακόμη χωρίς αποχέτευση

ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΜΟΣΚΙΟΥ : ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ … 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
Υποψήφιος Δήμαρχος Σύμης Πανορμίτης Μοσκιού«ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΗ – ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»
-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
-08-05-2014
-Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σύμης Πανορμίτης Μοσκιού, άνοιξε το καυτό και δυστυχώς ακόμη άλυτο θέμα της αποχέτευσης ακαθάρτων στην ιστοσελίδα του συνδυασμού του (www.panormitis.com).
Μεταξύ άλλων αναφέρεται στο ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος Σύμης διαφήμιζε το 2006 σε προεκλογικό φυλλάδιο του ότι έλυσε το πρόβλημα της αποχέτευσης με κατασκευή «εργοστασίου» επεξεργασίας λυμάτων.
Μετά από 12 ολόκληρα συναπτά έτη παρουσίας του απερχόμενου Δημάρχου στο δημαρχιακό θώκο, χωρίς ίχνος ντροπής και με άλυτο ακόμα το πρόβλημα της αποχέτευσης, ξαναζητάει επιτακτικά για 4η φορά την ψήφο των συμιακών, ενώ χρησιμοποίησε και έκανε προεκλογική σημαία του τέτοια προβλήματα.
Ενώ κατασπαταλήθηκαν χρήματα των πολιτών διά μέσω της ΠΡΟΠΕΣ ΑΕ δημιουργώντας μία υποδομή για την οποία δεν έγινε μελέτη ή λήψη περιβαλλοντικής έγκρισης, οι μονάδες σύντομα αποδείχτηκαν πλήρως ανεπαρκείς. Στη συνέχεια, για να μαζευτούν τα ασυμμάζευτα, έγινε προμήθεια μίας «πατέντας» με ύψος σύμβασης 904.000,00 ευρώ η οποία επίσης δεν λειτούργησε… με αποτέλεσμα την απώλεια 628.551,20 ευρώ πληρωμένα χωρίς αντίκρισμα έργου και τελικώς έκπτωση του προμηθευτή.
Ως νέα δημοτική αρχή θα φροντίσουμε ώστε: να επισπευστούν οι διαδικασίες εκπόνησης των μελετών συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και απόρριψης λυμάτων που είναι σε εξέλιξη, να αποτελματωθούν οι εγκρίσεις που εκκρεμούν, να γίνει χρήση πόρων ΕΣΠΑ χωρίς να απολεστούν λόγω καθυστερήσεων τα σχετικά κονδύλια, να πάψει η δυσφήμιση του νησιού μας και να προσελκυστούν επενδύσεις με μία σοβαρή υποδομή αποχέτευσης που πρέπει να παρέχει ένας Δήμος, να σταματήσουν τα προβλήματα υγείας του πληθυσμού και να επιλυθεί επιτέλους ένα χρόνιο πρόβλημα.

Θέλουμε λύσεις και όχι άλλο χαμένο χρόνο και χρήμα.
«ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΗ – ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...