Παναγιώτης Κουνάκης προς Νεοδημοκράτες για δηλώσεις Αδωνι:Τι από τα δύο είστε: Δωδεκανήσιοι ή κομματικά στελέχη;

Τι από τα δύο είστε: Δωδεκανήσιοι ή κομματικά στελέχη;

- Για ακόμα μια φόρα η κυβέρνηση και οι πολιτικές που εφαρμόζει, βάζουν φρένο στην ανάπτυξη της Δωδεκανήσου αυτή τη φορά δια στόματος του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανερυθρίαστα δήλωσε πως «για να επανέλθει το ειδικό καθεστώς θα πρέπει το αίτημα για τους μειωμένους συντελεστές του ΦΠΑ, να εγκριθεί από όλα τα  άλλα κράτη της ΕΕ» λέγοντας μάλιστα  ότι όπως υπήρχε το καθεστώς των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ είναι νομικά αδύνατο να επανέλθει.

Μετά τις αφοπλιστικές δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης, διαπιστώνεται η ελλιπής κοινοβουλευτική εκπροσώπηση από τους Δωδεκανήσιους βουλευτές της Ν Δ. Χωρίς καμία αμφιβολία, δεν είναι διατεθειμένοι να αντιπαρατεθούν απέναντι στην κυβέρνηση τους , εκδηλώνοντας μια ξεκάθαρη έλλειψη νησιωτικού πατριωτισμού. Επιδίδονται μόνο σε ανούσια δελτία τύπου αναφέροντας συχνά πυκνά " Κατόπιν ενεργειών μου" προκειμένου να διατηρήσουν τους ψηφοφόρους τους , ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των νησιωτών μας.

Ο κ. Γεωργιάδης ως Υπουργός Ανάπτυξης καταδικάζει τα νησιά σε υπανάπτυξη και οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι δεν κάνουν τίποτα για να αναδείξουν τη σημασία της νησιωτικότητας αφού όπως όλα δείχνουν η κεντρική εξουσία δεν έχει αντιληφθεί το νόημα της.

Το μόνο πράγμα που γνωρίζει πως να κάνει καλά η κυβέρνηση είναι να πιστώνεται τις επιδόσεις των νησιών της Δωδεκανήσου τους θερινούς μήνες που συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση του ΑΕΠ. Πρέπει να μπει φρένο επιτέλους σε αυτή την παράλογη πρακτική και να πάψουμε να συμβιβαζόμαστε με όσα μας δίνουν και να προχωρήσουμε στη διεκδίκηση όσων πραγματικά μας ανήκουν.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...