"Παλινωδίες" του δήμου Ρόδου με τα νεκροταφεία! Κλειστό το κοιμητήριο στον Αγιο Δημήτρη - Νέα ανακοίνωση του δήμου Ρόδου με την οποία κάνει γνωστό οτι θα είναι ανοιχτά συγκεκριμένες ώρες!...

  Αλαλούμ χωρίς τέλος με τα "ήξεις-αφίξεις" της δημοτικής αρχής για το τι πρέπει να γίνει με τα δύο νεκροταφεία στην πόλη της Ρόδου!           

Χθες ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Στάμος μας δήλωνε οτι θα κλείσουν τα δυο κοιμητήρια της πόλεως Ρόδου και θα ανοίγουν μόνο για κηδείες, τα άλλαξε μέσα σε δύο ώρες και σήμερα μας λένε οτι θα είναι ανοιχτά τα κοιμητήρια συγκεκριμένες ώρες! Εμείς βρεθήκαμε εξω απο τον Αγιο Δημήτριο γύρω στις 11.30 και υπήρχε λουκέτο, υπάρχουν και φωτογραφίες ενώ ο Ταξιάρχης ήταν ορθάνοιχτος, υπήρχε και κηδεία εκείνη την ώρα...Καλό θα είναι οι δημοτικοί μας άρχοντες να σκέφτονται πριν αποφασίζουν και εν πάση περιπτώσει πάνω απο τα ψηφουλάκια  υπάρχουν οι αποφάσεις της κυβέρνησης που δεν αναφέρουν πουθενά τα νεκροταφεία να είναι ανοιχτά έστω και με ωράριο και αναφέρει μόνο για κηδείες, γάμους και βαφτίσεις σε πολύ κλειστό κύκλο! Η ανακοίνωση του δήμου Ρόδου παρακάτω και αν βγάλετε συμπέρασμα πάρτε μας τηλέφωνο για να καταλάβουμε και εμείς! Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε απο τα κοιμητήρια του Αγίου Δημητρή με το λουκέτο και του Ταξιάρχη είναι σημερινές, το πρωί γύρω στις 11.30!

 

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ

                               Ρόδος, 23η-03-2020

             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σας ενημερώνουμε, ότι η προσέλευση στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ρόδου  Ταξιάρχη, όσο και στο Κοιμητήριο Αγίου Δημητρίου, θα γίνεται σε συγκεκριμένες ώρες από τις 9 π.μ-1μ.μ για το κοινό, τηρώντας τους κανόνες που η επίσημη Πολιτεία έχει θεσπίσει γι’ αυτόν τον σκοπό.

Οι επισκέπτες θα είναι υποχρεωμένοι να φέρουν μαζί τους ,την βεβαίωση «ατομικής άδειας κυκλοφορίας», όπως προβλέπεται για όλες τις μετακινήσεις. Από πλευράς του Δήμου Ρόδου, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των συμπολιτών μας, διασφαλίζοντας ρητά τον αριθμό των εισερχόμενων και εξερχόμενων από τον χώρο, με φύλακα.

 Παρακαλούμε, για την ασφάλεια όλων μας να δείξετε υπευθυνότητα, κατανόηση και συνεργασία.

 

 

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος   Η πρόεδρος της Κοινότητας Ρόδου

       Αθανάσιος Στάμος                                Μάνθα Ζιώγου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...