Παιδική Χορωδία δήμου Ρόδου: Εκεί που με την καρδιά τραγουδάς καλύτερα!

Δελτίο Τύπου-ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ

- Εκεί που με την καρδιά τραγουδάς καλύτερα!

-Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού Ρόδου ανακοινώνεται ότι στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ γίνονται δεκτά ΝΕΑ μέλη ηλικίας από 5 έως 12 χρονών. Οι πρόβες - μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο 12.00μμ με 12.35μμ και 6.15μμ με 6.50μμ., (οι γονείς διαλέγουν ένα από τα παραπάνω δύο τμήματα για την συμμετοχή των παιδιών τους.)

Χώρος συνάντησης η αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο. Δεν ισχύουν δίδακτρα. Διδάσκει ο μουσικοπαιδαγωγός και διευθυντής Χορωδιών, κ. Γιώργος Σακελλαρίδης. (Τηλέφωνο επικοινωνίας, 697 6968055 ή μέσω messenger, στη σελίδα: «Γιώργος Σακελλαρίδης Μουσική Παιδαγωγική»).

Στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ, τα παιδιά, δεν προσεγγίζουν μόνο τη ΜΟΥΣΙΚΗ, αλλά ευαισθητοποιούνται και για ανθρώπινες αξίες, όπως: η ενσυναίσθηση, η αλληλοεκτίμηση, η αλληλοενθάρρυνση, η αποδοχή του διαφορετικού, με «όχημα» τη ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ.

Στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ, γνωρίζουμε καλά πως το να μάθουμε να ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ τον καλύτερο εαυτό μας με τους άλλους, είναι το πιο σπουδαίο «μάθημα ζωής».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΝ ΡΟΔΟΥ Όχι στην διάλυση του Γενικού Νοσοκομείου...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...
Και εκεί που συζητούσαν για το ελάφι και την εισήγηση του Σάββα Καραταπάνη για σύναψη μνημονίου με...