Παιδική χαρά στο Προσχολικό Κέντρο Αγίων Αποστόλων και στο Παιδικό Σταθμό Μ. Καβαρινού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Με απόφαση του Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας  Ρόδου κ. Γεωργίου-Ευθυμίου Τριάντου , Αντιδημάρχου Ρόδου και του Διοικητικού Συμβουλίου , ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαγωνισμού για την προμήθεια παιδικής χαράς , κρεβατιών-ράντζων και καθιστικών πάγκων στους παιδικούς σταθμούς του Δ.Ο.Π. ,  συγκεκριμένα του ¨Κοινοτικού Προσχολικού Κέντρου Αγίων Αποστόλων¨ και  του Π.Σ. ¨Μ. Καβαρινού¨ ικανοποιώντας έτσι ένα χρόνιο αίτημα  .

Η συγκεκριμένη προμήθεια ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα:  ¨Επιχορήγηση των Δήμων και Νομικών Προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών  και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης , σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017¨ ,  με πηγή χρηματοδότησης  το Υπουργείο Εσωτερικών,  ΠΔΕ ΣΑΕ 055 2017 ΣΕ05500005 , ποσού 11.172,40 € .

Έτσι στο Κοινοτικό Προσχολικό Κέντρο Αγίων Αποστόλων τοποθετήθηκαν παιδική χαρά με χλοοτάπητα και πάγκοι με στέγαστρα πιστοποιημένων  προδιαγραφών  , όπου τα νήπια σήμερα πλέον  μπορούν να παίζουν και να αθλούνται σε ένα όμορφο και ασφαλή χώρο .

Επίσης εξοπλίστηκαν και οι δύο παιδικοί σταθμοί με κρεβάτια -ράντζα, για τις ανάγκες ανάπαυσης των νηπίων κατά την παραμονή τους   στους σταθμούς  .

 

 

 

 

  

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...