Πέντε συλλήψεις σε Θηρα και Ρόδο για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης - Δυο συλλήψεις στη Ρόδο, η μία στην παραλία "Ελλη" και η δεύτερη σε παραλία πλησίον της Ρόδου-Καλλιθέας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν σε Θήρα και Ρόδο πέντε άτομα στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης


Συνελήφθησαν χθες (Τετάρτη 17 Μαΐου 2023) σε Θήρα και Ρόδο συνολικά πέντε άτομα για παράνομες οικοδομικές εργασίες και αυθαίρετες κατασκευές, κατά περίπτωση.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και τη διερεύνηση συναφών καταγγελιών.

Ειδικότερα:

Στη Θήρα, πρωινές και απογευματινές ώρες συνελήφθησαν δύο ημεδαποί και αλλοδαπός γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές κατασκευές εντός ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Στη Ρόδο, μεσημβρινές ώρες συνελήφθησαν δύο ημεδαποί γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία καταλάμβαναν παράνομα τμήματα ζώνης αιγιαλού-παραλίας με αυθαίρετες οικοδομικές - ξύλινες κατασκευές και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων-ομπρελών.

Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες.

Φωτογραφικό υλικό

tilemaxos

tilemaxos

kalopitas

kalopitas

Προτάσεις Verena

Μεγάλωσα μέσα στην αγάπη των ζώων και κυρίως των σκύλων, που υπήρξαν συντροφιά μου σε πολύ δύσκολα...
O γνωστός Ροδίτης ορθοπεδικός Μανώλης Σαρικάς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Αρχή...
Σε συνέντευξη του προς το Verena.gr ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαίος Καλοπήτας που κατέρχεται...
ΜΝΜ προς πολλούς αποδέκτες (απλές σκέψεις) ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΗΣ...