Πέντε συλλήψεις σε Θηρα και Ρόδο για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης - Δυο συλλήψεις στη Ρόδο, η μία στην παραλία "Ελλη" και η δεύτερη σε παραλία πλησίον της Ρόδου-Καλλιθέας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν σε Θήρα και Ρόδο πέντε άτομα στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης


Συνελήφθησαν χθες (Τετάρτη 17 Μαΐου 2023) σε Θήρα και Ρόδο συνολικά πέντε άτομα για παράνομες οικοδομικές εργασίες και αυθαίρετες κατασκευές, κατά περίπτωση.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και τη διερεύνηση συναφών καταγγελιών.

Ειδικότερα:

Στη Θήρα, πρωινές και απογευματινές ώρες συνελήφθησαν δύο ημεδαποί και αλλοδαπός γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές κατασκευές εντός ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Στη Ρόδο, μεσημβρινές ώρες συνελήφθησαν δύο ημεδαποί γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία καταλάμβαναν παράνομα τμήματα ζώνης αιγιαλού-παραλίας με αυθαίρετες οικοδομικές - ξύλινες κατασκευές και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων-ομπρελών.

Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες.

Φωτογραφικό υλικό

Αποτελέσματα ευρωεκλογές 2024

Αποτελέσματα ευρωεκλογές 2024

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...