Πέντε θετικοί στο κορονοιό σε Μανδρικό και Κρητηνία

Μετά την παράταση του lockdown, το ενδιαφέρον το επιστημόνων στρέφεται σε συγκεκριμένες ζώνες όπου υπάρχει κίνδυνος, ενώ το τελευταίο εικοσιτετράωρο η προσοχή «πέφτει» σε εκδηλώσεις εν όψει και της εορτής του Αγίου Ανδρέα.

Χθες, 26 Νοεμβρίου τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) διενήργησαν ελέγχους σε 9 περιοχές μεταξύ των οποίων και στη Ρόδο, εξετάζοντας δωρεάν πάνω από 1.400 πολίτες.

Συνολικά, διενεργήθηκαν 1.409 rapid test σε όλη τη χώρα από τα οποία ανευρέθησαν 61 κρούσματα (4,32%). Τα θετικά αποτελέσματα των ελέγχων αφορούν 38 άνδρες και 23 γυναίκες.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου έγιναν σε δύο περιοχές. ΣτηνΠλ. Μανδρικού 10:00-12:00 και στην Πλ. Κρητηνίας.
Πραγματοποιήθηκαν 159 rapid test και προέκυψαν 5 θετικά (3,14%). Αφορούν σε 3 άνδρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 39 έτη.

ΠΗΓΗ: skyrodos

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...