Πάρτι φοροδιαφυγής στη Ρόδο -Ιδιοκτήτες ακινήτων τα νοικιάζουν παράνομα και θησαυρίζουν

Δεν έχει τέλος η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, καθώς σε κάθε έλεγχο του ΣΔΟΕ όλο και κάποια νέα παράβαση θα διαπιστωθεί η οποία συνήθως κοστίζει στο κράτος αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή τη φορά, στο «μάτι» των ελεγκτών, μπήκαν οι εξοχικές κατοικίας κυρίως στη Ρόδο αλλά και σε όλα τα Δωδεκάνησα, οι οποίες αγοράζονται από ξένους και στη συνέχεια νοικιάζονται παράνομα σε τουρίστες.

Το αποτέλεσμα αυτών των παράνομων εκμισθώσεων, κοστίζει ακριβά στο κράτος, καθώς όπως καταγγέλλει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και επιβεβαιώνει η Τράπεζα της Ελλάδος, τα διαφυγόντα κέρδη ετησίως, κυμαίνονται από 500 εκατ. ευρώ, μέχρι 1 δισ.

Ηδη, στα δίχτυα του ΣΔΟΕ μετά από 181 ελέγχους που διενεργήθηκαν, έπεσαν 160 παραβάτες οι οποίοι έκαναν παράνομες εκμισθώσεις πολυτελών εξοχικών κατοικιών και η «καμπάνα» αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως αυστηρή. Διαβάστε περισσότερα

Πηγή: Πάρτι φοροδιαφυγής στη Ρόδο -Ιδιοκτήτες ακινήτων τα νοικιάζουν παράνομα και θησαυρίζουν | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/120688#ixzz2e25udbyH

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...